Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Γαζα…οι Anonymous «σφυροκοπούν» το Ισραήλ

Για 41 νεκρούς και περισσότερους από 300 τραυματίες από την Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κάνουν λόγο Παλαιστινιακές πηγές.

Σύμφωνα με απολογισμό της ισραηλινής τηλεόρασης, σχεδόν 180 επιδρομές πραγματοποιήθηκαν κατά της Λωρίδας της Γάζας στη διάρκεια της νύχτας.

Η εκπρόσωπος της Ισραηλινής αστυνομίας Λούμπα Σάμρι ανακοίνωσε ότι 16 ρουκέτες ερρίφθησαν από τη Γάζα νωρίς σήμερα το πρωί κατά του νότιου Ισραήλ χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμούς. Πέντε αναχαιτίστηκαν από το αντιπυραυλικό σύστημα.

Την ίδια ώρα η Μαλαισία και η Αίγυπτος

συμφώνησαν να ζητήσουν τη βοήθεια κι άλλων χωρών για τον τερματισμό της κλιμάκωσης της βίας στη Λωρίδα της Γάζας,

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι παραβιάζει την εκεχειρία με το ισλαμιστικό κίνημα της Χαμάς βομβαρδίζοντας τη Λωρίδα της Γάζας, και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα σταματήσουν οι εχθροπραξίες, το συντομότερο δυνατό.

Οι Anonymous υλοποίησαν την απειλή τους κι επιτέθηκαν ηλεκτρονικά στο Ισραήλ για τις πολεμικές του επιχειρήσεις στη λωρίδα της Γάζας.

Μεταξύ των στόχων ήταν το ισραηλινό Υπουργείο Εξωτερικών και η Τράπεζα της Ιερουσαλήμ, που έχασαν εντελώς τις βάσεις δεδομένων τους. Επιπλέον, έριξαν πάνω από 600 ιστότοπους με επιθέσεις DDoS και δημοσιοποίησαν περισσότερες από 2.000 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με τους κωδικούς πρόσβασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα