Το γλέντι των Μυτιληνιών δημοσιογράφων! [εικόνες]

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε το «Μυτιληνιό Τραπέζι» που διοργάνωσε το LesvosNews.gr για τους εν Αθήναις διαμένοντες Λέσβιους δημοσιογράφους.

Μια προσπάθεια που έγινε για να βρεθούν για πρώτη φορά σε ένα κοινό τραπέζι όλοι οι δημοσιογράφοι αλλά και άνθρωποι από το χώρο των ΜΜΕ.

Μία προσπάθεια την οποία στήριξαν από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής Χριστόδουλος Τσακιρέλλης και το Επιμελητήριο Λέσβου.

Σημαντική ήταν επίσης και η βοήθεια του συναδέλφου Νεκτάριου Βακάλη.

Φυσικά

την εκδήλωση είχε και μουσικό Λεσβιακό χρώμα από τα Μεσοτοπίτικα παιδιά τα οποία έδωσαν το παρόν τους με τον Βαγγέλη Σαραντίδη.

Τελευταίο αφήσαμε το χώρο που φιλοξένησε την εκδήλωση.

Οι αδελφοί Παυλιδέλλη είχαν φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ήταν σε όλα άψογοι.

Τη δική του πινελιά έβαλε και ο Γιώργος Σαξιώνης ο οποίος φόρτωσε ένα καράβι από τα βραβευμένα προϊόντα του «ΚΙΜΩΝΑ» και τα μοίρασε στους καλεσμένους.

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους ο διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλλης, η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη, οι δημοσιογράφοι του MEGA, Στρατής Αγγελής και Ιάσωνας Πιπίνης, η Μαρία Καλπάκη και η αγαπημένη συνάδελφος από το πολύπαθο Alter, Μαρία Αχουλιά.

Δείτε τις εικόνες:

Πηγή: lesvosnews.gr

Keywords
Αναζητήσεις
σκαι τωρα trapezi mitilinion dimosiografon
Τυχαία Θέματα