Το deal της χρονιάς! Βανδή-Ντέμης πούλησαν τη βίλα τους 11,9 εκ. ευρώ [εικόνες]

Στην Ισαβέλλα Μερσέντες Ντασίλβα Φεγιό, πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Αγκόλας στην Ελλάδα φέρονται να πούλησαν την βίλα τους στην Φιλοθέη η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαίδης.

Τα τεράστια έξοδα συντήρησης, που ξεπερνούσαν τα 10.000 ευρώ μηνιαίως, και η πρόθεση της οικογένειας Νικολαίδη να κάνει μια νέα αρχή σε σπίτι στα νότια προάστια ήταν ο λόγος που εδώ και καιρό είχαν αποφασίσει να πουλήσουν την πολυτελή μονοκατοικία τους στην

Κηφισιά.

Μετά από αρκετούς μήνες αναζήτησης ο αγοραστής -σύμφωνα με το δημοσιέυμα της εφημερίδας Real- φαίνεται να βρέθηκε στο πρόσωπο της Ισαβέλλας Μερσέντες Ντασίλβα Φεγιό, Πρέσβειρα της δημοκρατίας της Αγκόλας, που φέρεται να έχει την πρόθεση να την μετατρέψει σε πρεσβευτική κατοικία.

Μάλιστα σχετικά -ανεπιβεβαίωτα- δημοσιεύματα αναφέρουν πως το θέμα πήρε διαστάσεις σκανδάλου στην αφρικανικήυ χώρα, καθώς η αντικειμενική αξία του σπιτιού και του οικοπέδου ανέρχεται στα 2.118.025 ευρώ, ενώ η πρέσβειρα φέρεται να πλήρωσε 11,9 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ (και τις φωτογραφίες) της εφημερίδας NEWS, το σπίτι καταλαμβάνει έκταση 1.300 τ.μ. και διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, γυμναστήριο, κήπο και παιδότοπο.

Το ζευγάρι κατοικούσε στην συγκεκριμένη οικία από το 2009 και αναμένεται προσεχώς να μετακομίσει με ενοίκιο στη Βούλα.

Πηγή:iefimerida.gr
Keywords
Αναζητήσεις
το σπιτι της βανδη στη φιλοθεη, βιλα ντεμη βανδη
Τυχαία Θέματα