Τι πρότεινε ο Τατσόπουλος στον Μιχαλολιάκο μετά τα επεισόδια στη Ραφήνα;

Στο διαδίκτυο μεταφέρθηκαν οι αντιδράσεις για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος μάλιστα μέσω του προφίλ του στο Facebook έδωσε και… συμβουλή στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Διαβάστε

τι έγραψε στο Facebook:

Μιχαλολιάκε, μετά τον τσαμπουκά στη Ραφήνα, γιατί δεν στέλνεις τους Σφίχτερμεν να υποκαταστήσουν και την Τροχαία στα μπλόκα; Τόσα γιώτα-χι κυκλοφορούν ανασφάλιστα.

Το έχω πει πολλές φορές, το έχω γράψει και το έχω ξαναγράψει: εδώ και καιρό, οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής έκαναν γαργάρα τις παγανιστικές τους ιδέες (βρίθουν από αυτές τα παλιά τεύχη του περιοδικού τους), μασκαρεύτηκαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και αργά-αργά, μεθοδικά, καθημερινά, τεστάρουν την ανεκτικότητά μας, δοκιμάζουν έως πού τους παίρνει να προβοκάρουν. Μην γκρινιάζουμε αύριο ότι δεν μας προειδοποίησαν. Μας προειδοποίησαν και μας προειδοποιούν κατά κόρον. Τα Χρυσαύγουλα δεν θα φτάσουν έως εκεί που τα ίδια επιθυμούν να φτάσουν. Τα Χρυσαύγουλα θα φτάσουν έως εκεί που εμείς θα τους επιτρέψουμε να φτάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα