Τι λέει η οικογένεια του Κόλα για τον θάνατο του [βίντεο]

Μετά από 4 μήνες κυνηγητού , ο Marian Kola, ο Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων σκοτώθηκε την Κυριακή από την αστυνομία.

Η οικογένεια του Marian Cola διαψεύδει όλους τους ισχυρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς τις ως απάτες. Ο πατέρας του Cola μιλώντας στο αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι Top Channel λέει πως άκουσε την είδηση του θανάτου του Marian Cola .

Οι Αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει το σπίτι του και παρακολουθούσαν όλα τα μέλη της οικογένειας

του Marian .

Δήλωση πατέρα:

«Δεν άκουσα την είδηση ​​αμέσως. Μπήκαν στο σπίτι μου οι αστυνομικοί και το κατέστρεψαν. Αμέσως μετά με οδήγησαν στην αστυνομική διεύθυνση στην Σκόδρα. Νόμιζαν ότι ο Marian ήταν σπίτι. Όταν έφτασα εκεί μία γυναίκα στο τηλέφωνο μου έδωσε την είδηση. Η ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ότι ήθελαν », λέει ο Kola Pashk.

Δήλωση θείου :

Εν τω μεταξύ, ο θείος του Marian Cola, έδωσε έμφαση στους ισχυρισμούς της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι στην περίπτωση της δολοφονίας της κοπέλας στην Κόρινθο ο Marian Cola , ήταν στην Αλβανία:

«Oι αστυνομικοί ήρθαν σπίτι και ένιωσα απροστάτευτος . Νόμιζαν ότι ο Mariani, είχε έρθει για να κρυφτή . Ο Mariani δεν ήταν εγκληματίας και δεν σκότωσε την γυναίκα , γιατί όταν σκοτώθηκε ήταν ήδη στην Αλβανία .»

Οι οικογένεια του Κόλα ήδη διεξάγει έρευνα στην ελληνική πλευρά, για το τι συνέβη. Ταυτόχρονα δείχνει και μια σκιά αμφιβολίας, γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα τους , δεν τους επιτρέπεται να δουν την αυτοψία .

Keywords
Αναζητήσεις
oikogeneia mariani
Τυχαία Θέματα