Τι επενδύσεις και που ετοιμάζουν τα πολυκαταστήματα Attica

Σε νέες επενδύσεις, ύψους 4 εκατ. ευρώ, που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2013, προχωρούν τα πολυκαταστήματα attica, με ρευστότητα 45 εκατ. ευρώ, μηδενικό τραπεζικό δανεισμό και έχοντας υγιή χρηματοοικονομική κατάσταση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι νέες επενδύσεις της εταιρείας θα χρηματοδοτηθούν πλήρως από ίδια κεφάλαια και θα προσθέσουν ετήσιες πωλήσεις της τάξης των 10 εκατ. ευρώ, ενώ θα δημιουργήσουν 100 νέες θέσεις εργασίας, ανεβάζοντας τον αριθμό των εργαζομένων,

που απασχολούν τα πολυκαταστήματα attica σε 1.850.

Ειδικότερα, οι νέες επενδύσεις περιλαμβάνουν:

Επέκταση του δικτύου, με το άνοιγμα νέου πολυκαταστήματος attica, 600 τ.μ., στο εμπορικό κέντρο THE MALL Athens. Η επένδυση ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ. Το νέο κατάστημα επικεντρώνεται στη μόδα, ενώ θα συγκεντρώνει luxury casual μάρκες.

Δημιουργία ενός ολοκληρωμένου τμήματος 1.500 τ.μ. με είδη σπιτιού στον πέμπτο όροφο του πολυκαταστήματος attica στο City Link. Η επένδυση, που ανέρχεται στα 2,3 εκατ. ευρώ, στοχεύει στην ενίσχυση του product mix του πολυκαταστήματος. Το νέο τμήμα αναμένεται να λειτουργήσει το Μάιο του 2013.

Άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματος attica στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, μόλις έναν χρόνο από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου πολυκαταστήματος attica στο εν λόγω εμπορικό κέντρο. Η εταιρεία υπογραμμίζει ότι, μετά από τη μεγάλη ανταπόκριση, που έδειξε το αγοραστικό κοινό της Θεσσαλονίκης, προχωρά σε επιπλέον επένδυση 750 χιλιάδων ευρώ. Το νέο κατάστημα θα ανοίξει το Μάρτιο 2013 και θα εκτείνεται σε 500 τ.μ.

Άνοιγμα δύο νέων αυτόνομων σημείων πώλησης «Carelab by attica» στην περιοχή της Γλυφάδας και στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα