Θεοδωράκης: Γιατί να συνεργαστώ με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, για να αναστήσουμε πεθαμένα κόμματα;

Την πλάτη στη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ γυρίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι στόχος των συνεργασιών δεν είναι να αναστηθούν τα «πεθαμένα κόμματα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στόχος των συνεργασιών είναι «να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας. Όχι για να αναστήσουμε τα πεθαμένα κόμματα», ανέφερε μιλώντας στο Ηράκλειο ο επικεφαλής

του Ποταμιού, εξηγώντας γιατί αποφάσισε να μην αποδεχτεί το κάλεσμα του Φώτη Κουβέλη για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.

«Προχωράμε με τους ανθρώπους, συζητάμε με πολιτικά στελέχη αλλά δεν κάνουμε συμπαιγνίες κορυφής για να διασώσουμε τα παλαιά κόμματα», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, σημειώνοντας ότι το Ποτάμι συνεργάζεται με τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει την δημοκρατική αριστερά, τις κεντρώες παρατάξεις, το δημοκρατικό σοσιαλισμό.

Στην ομιλία του ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το Ποτάμι θα αποκτήσει μεγαλύτερη πολιτική δύναμη, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση για ενίσχυση της εκλογικής βάσης του κόμματος και επαναλαμβάνοντας πως δεν είναι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών. Ωστόσο δήλωσε ευχαριστημένος που βρέθηκαν 400.000 ψηφοφόροι να εμπιστευτούν μια προσπάθεια 88 ημερών, κάνοντας λόγο για ρεκόρ.

Τέλος, αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό με τον θάνατο ηλικιωμένης τετραπληγικής γυναίκας στα Χανιά, ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Δεν θέλω να είμαστε βιαστικοί. Θέλω να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας μετά την έρευνα που κάνει η ΔΕΗ και την έρευνα που κάνουν οι γιατροί επισημαίνοντας ότι τα πράγματα που κρύβουν ανθρώπινο πόνο δεν πρέπει να είναι για εκμετάλλευση της πολιτικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα