Τελευταίος Αγώνας: Ένα μυθιστόρημα του Νάσου Γαλακτερού

Ένα βιβλίο που έχει ενθουσιάσει με την αλήθεια του, τα βιογραφικά του στοιχεία, τις συγκινητικές του στιγμές και τον μεγάλο έρωτα που περιγράφει…..

Τι θα γίνει όταν οι γιατροί ανακοινώνουν σ’ ένα γνωστό αθλητή ότι του απομένουν 60 μέρες ζωή;

Τ Ε Λ Ε Υ Τ Α Ι Ο Σ Α Γ Ω Ν Α Σ

Μυθιστόρημα του Νάσου Γαλακτερού

- Άφησα τον Κώστα στο αεροδρόμιο και οδηγούσα χωρίς προορισμό. Έβαλα Phil Collins «Hold on my heart». Περιέργως ήμουν απίστευτα ήρεμος και απολάμβανα το τραγούδι που είχα ακούσει χιλιάδες

φορές. Σταμάτησα σ ένα περίπτερο κι αγόρασα τσιγάρα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Δεν ήθελα να πάω σπίτι, τουλάχιστον όσο ήταν εκεί τα παιδιά.

Σκεφτόμουν την κουβέντα μας με τον Κώστα. Μου είπε ότι δεν θα υπέφερα. Απλώς μια μέρα θα πονούσα λίγο περισσότερο και τότε θα έφτανε το τέλος. Μου έγραψε ακόμα πιο ισχυρά παυσίπονα, αν έπαιρνα δυο την ημέρα δεν θα πονούσα σχεδόν καθόλου. Το σημαντικό ήταν ότι το ήξερε μόνο αυτός, εφόσον είχε δώσει άλλο όνομα για τις εξετάσεις. Του ζήτησα να μην το πει σε κανέναν ούτε καν στον Γιάννη. Μου ορκίστηκε στα παιδιά του. Δεν ήθελα να το μάθει κανείς.

Καθώς οδηγούσα χιλιάδες μπερδεμένες σκέψεις στριφογύριζαν στο μυαλό μου. Τότε αναρωτήθηκα. Τι μπορεί να κάνει κάποιος τις τελευταίες 60 μέρες της ζωής του;

Απόσπασμα από το μυθιστόρημα Τελευταίος Αγώνας του Νάσου Γαλακτερού.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ
Βίτωνος 4
Τ.Κ 118 54 Αθήνα
Τηλ. 210.3476857 Fax. 210.3476826
e-mail:[email protected]

www.ekdoseistetragono.gr

ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ Α.Ε.

Ιπποκράτους 10 – 12, Αθήνα

[email protected]

210 3639336

Keywords
Τυχαία Θέματα