Τα ζώδια της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η κοινωνικότητα αποτελεί το μυστικό των ημερών ακολουθούν. Φίλοι, αλλά και συνοδοιπόροι σε εταιρίες ή συλλόγους στέκονται αρωγοί στα πάσης φύσεως σχέδιά σας. Μια ενδιαφέρουσα, επωφελής εξέλιξη αφορά εσάς της 2-4/4. Ο Άρης δημιουργεί προκλήσεις σε σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες (κυρίως για εσάς του γ’ δεκαημέρου), όμως μέσα σε όλα μπορεί να φέρει και εποικοδομητικά αποτελέσματα, εφόσον διαχειριστείτε έξυπνα τη συγκυρία. Η νέα σελήνη ανοίγει έναν

κύκλο θετικών γεγονότων που προωθούν τα συμφέροντα όσων Κριών γεννηθήκατε στο τέλος Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στις 30/1 κι επιφυλάσσει εξελίξεις σε οικογενειακό ή επαγγελματικό επίπεδο σ’ εσάς που γεννηθήκατε στο τέλος Απριλίου και στις αρχές Μαΐου. Ο Κρόνος πιέζει θέτοντας όρους και όρια στις συγκυρίες υμών που έχετε γενέθλια γύρω στις 12-13/5. Η θέση της Αφροδίτης, όπως κι αυτή του Δία υπόσχονται εύνοια, προστασία, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία στους Ταύρους της 2-4/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η κίνηση των πλανητών φαίνεται να ευνοεί τα συμφέροντα του ζωδίου σας. Η νέα σελήνη προωθεί οποιαδήποτε διαδικασία συνδέεται με σπουδές, διαγωνισμούς, εμπορικές συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, εκδόσεις, ταξίδια, αναζήτηση εργασίας σε πολυεθνικά περιβάλλοντα (κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε στο τέλος Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου). Η δημιουργικότητα και η θετική οπτική και πρακτική υμών του γ’ δεκαημέρου αποδίδει τα μέγιστα σε όλα τα επίπεδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Μεγάλοι τυχεροί Καρκίνοι της εβδομάδας είστε όσοι γεννηθήκατε γύρω στις 3-5/7, οι οποίοι μπορείτε να θεωρείτε πως οι εξελίξεις, τόσο σ’ επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο φέρνουν χαρές. Η νέα σελήνη της εβδομάδας (30/1) πραγματοποιείται στον 8ο φυσικό σας οίκο. Αλλαγές, επαναπροσδιορισμοί, τακτοποιήσεις και γεγονότα που σχετίζονται με το κοινό ταμείο (με σύντροφο / συνεργάτες / συνεταίρους) ή με τράπεζες και χρηματοοικονομικές υποθέσεις είναι προ των πυλών. Θέματα ακινήτων ή οικογένειας ή ψυχολογικές εντάσεις / διακυμάνσεις φαίνεται να πρέπει να διαχειριστείτε κάποιες φορές περισσότερο εσείς του γ’ δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η θέση του Κρόνου σαφώς περιορίζει ή θέτει ανεπιθύμητους όρους στην καθημερινότητα και στις συγκυρίες όσων Λεόντων γεννηθήκατε γύρω στις 14/8. Ωστόσο, τόσο η νέα σελήνη απέναντί σας, όσο και η διέλευση του Άρη δείχνουν πως κάτι καινούργιο μπορεί να δημιουργηθεί τώρα και να έχει εποικοδομητική προοπτική. Εξελίξεις, λοιπόν, σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, αναμείνατε εσείς που γεννηθήκατε στις αρχές Αυγούστου. Επίσης, θεωρήστε πως οι προσπάθειες, η κινητικότητα και οι δημόσιες σχέσεις έχουν να προσφέρουν πολλά, αν έχετε γενέθλια στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η τύχη αυτήν την εβδομάδα συντροφεύει τους Παρθένους που γεννηθήκατε γύρω στις 4-5/9. Έρωτας, δημιουργία και εξελίξεις πάσης φύσεως με εκπληκτικές προδιαγραφές φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σας. Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στις 30/1 και δείχνει πως η εποχή απαιτεί δουλειά, ακρίβεια, τακτοποίηση τυχόν εκκρεμοτήτων, φροντίδα του οργανισμού σας, όπως και μέριμνα για οικεία πρόσωπα που ενδεχομένως χρειάζονται τη στήριξή σας. Για κάποιους / ες από εσάς διαφαίνονται αλλαγές στους τρόπους και στα μοτίβα της καθημερινής εργασίας και ρουτίνας.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10):Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον Υδροχόο και φέρνει περισσότερο ερωτισμό, αλλά και δημιουργικότητα κι αισιοδοξία σε πολλούς Ζυγούς, ιδιαίτερα εφόσον γεννηθήκατε στις αρχές Οκτωβρίου. Ένα σημαντικό σχέδιό σας έχει προοπτική υλοποίησης. Με υγιή μαχητικότητα και αποφασιστικά βήματα προχωράτε μπροστά κι ανοίγετε καινούργιους δρόμους, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σας κι εσείς του γ’ δεκαημέρου. Τέλος, μια ελπιδοφόρα εξέλιξη αφορά τους Ζυγούς της 5-7/10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στις 30/1 κι επιφυλάσσει εξελίξεις που συνδέονται με το σπίτι-το ακίνητο / την έδρα / το χώρο / την οικογένεια / τη σταθερή προσωπική σας σχέση(πιο πολύ αν γεννηθήκατε γύρω στις 2/11). Ο Κρόνος πιέζει θέτοντας όρους και όρια στις συγκυρίες υμών που έχετε γενέθλια γύρω στις 14-15/11. Η θέση της Αφροδίτης, όπως κι αυτή του Δία υπόσχονται εύνοια, προστασία, αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία στους Σκορπιούς της 4-6/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εβδομάδα αυτή φέρνει περισσότερες επαφές, δημόσιες σχέσεις, εμπορικές συνδιαλλαγές, γνωριμίες, προτάσεις και συμφωνίες. Η νέα σελήνη ανοίγει μια καινούργια προοπτική σ’ εσάς που γεννηθήκατε στο τέλος Νοεμβρίου και στις αρχές Δεκεμβρίου. Τοξότες του γ’ δεκαημέρου θωρήστε πως η κοινωνική δράση και η προσφορά σας σε φίλους και συλλογικούς χώρους αποδίδει τα μέγιστα αυτήν την εποχή. Η αντίθεση της Αφροδίτης με το Δία υπόσχεται μια στιγμή κέρδους ή δείχνει την τάση για παράλογες σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Πιο τυχεροί Αιγόκεροι για τούτη την εβδομάδα είστε οι γεννημένοι γύρω στις 2-4/1, αφού μάλλον οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις και συνεργασίες προχωρά με εύνοια και προστασία από το πλανητικό σκηνικό. Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον οίκο των αποκτημάτων, που σημαίνει πως πολλοί και πολλές θα προβείτε σε κινήσεις για τη βελτίωση των εσόδων σας και θ’ ασχοληθείτε πιο πολύ με διαδικασίες που προσφέρουν ικανοποίηση, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ο αγώνας για την κατάκτηση μιας καλύτερης θέσης συνεχίζεται, εφόσον γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο. Προσέξτε ενίοτε την επιθετικότητα ή την προκλητική στάση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκρούσεις με ανωτέρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η νέα σελήνη τα Πέμπτης πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε στο τέλος Ιανουαρίου και στην αρχή Φεβρουαρίου. Η εποχή προσφέρει καινούργιες ευκαιρίες, τόσο σχετικές με τα πρακτικά σας συμφέροντα, όσο και με τις συναισθηματικές σας επιθυμίες. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, σπουδές, εκδόσεις, διαγωνισμοί και αναζήτηση εργασίας σε πολυεθνικά περιβάλλοντα λαμβάνουν την εύνοια του πλανητικού σκηνικού εφόσον γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η τύχη αυτήν την εβδομάδα συντροφεύει τους Ιχθύς που γεννηθήκατε γύρω στις 3/3. Έρωτας, δημιουργία και θετικές εξελίξεις σχετικές με τα παιδιά ή με την επιχειρηματικότητα / την τέχνη φέρνουν περισσότερη αισιοδοξία. Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στις 30/1 και δείχνει πως κάποιες παρασκηνιακές διαδικασίες είναι αναγκαίες ώστε να προχωρήσετε αργά, αλλά σταθερά προς πιο εποικοδομητικές κατευθύνσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα