ΣΥΡΙΖΑ: Το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από το ευρώ είναι ένα ωραίο παραμύθι με ενδιαφέροντα δράκο

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε ωραίο παραμύθι

με ενδιαφέροντα δράκο, το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ.

Δεν αποτελεί στόχο ή επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ η έξοδος της χώρας από το ευρώ.

Είναι ωραίο παραμύθι με ενδιαφέροντα δράκο το ενδεχόμενο εξόδου από το κοινό νόμισμα.

Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ γιατί θα καταστραφούμε. Αυτό που φωνάζουμε είναι ότι δεν μπορεί να φύγει μια χώρα από το ευρώ. Αυτό που κατανοούν φοιτητές στα πρώτα έτη των σπουδών τους δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Υφίσταται όμως θέμα ευρώ ως προς το αν θα διατηρηθεί ως νόμισμα, όχι αν η Ελλάδα θα είναι μέσα.

Η τρικομματική κοινοπραξία που βρίσκεται υπό κατάρρευση, θα καταρρεύσει. Και τότε θα πρέπει να διαχειριστούν το μέλλον του τόπου υγιείς δυνάμεις.

Εγώ με το 27% δεν γνωρίζω ποιοι είναι στη λίστα, όμως το γνωρίζει το ΠΑΣΟΚ εδώ και δύο χρόνια και τώρα το έμαθε και ολόκληρη η κυβέρνηση. Θα δημεύσουμε περιουσίες σε όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό παρανόμως και κερδοσκοπούν.

Είμαι έτοιμος να κάτσω στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης ακόμη και με τον μεγαλύτερο εχθρό μου. Δεν θα κάνω όμως δηλώσεις μετάνοιας. Όταν κάτσω απέναντι στη Μέρκελ θα ξέρει ότι δεν ήμουν στις λίστες της Siemens, ούτε στα μπλοκάκια του Χριστοφοράκου.

Η Χρυσή Αυγή είναι φασιστική οργάνωση. Το χρέος των πολιτικών δυνάμεων είναι να αναγνωρίσουν τις αιτίες που οδηγούν στη Ναζιστική αυτή οργάνωση.

Η άνοδος του Χίτλερ επετεύχθη επειδή επί τρία χρόνια ακολουθείτο ένα πρόγραμμα σαν αυτό που έχουμε εδώ. Πρέπει να πάρουμε διδάγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα