Συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου στελέχους και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στην πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ;

Συγγενικό πρόσωπο πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει η πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ, η οποία βρίσκεται στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να πάρει τον δρόμο για την Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, από την πρωτότυπη αυτή λίστα προκύπτει ότι είχε δεχθεί αλλοιώσεις η αρχική λίστα που βρισκόταν στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων, αφού

όπως διαβεβαιώνει το γαλλικό υπουργείου Οικονομιών ότι η ίδια λίστα είχε δοθεί και στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πρωτότυπη αυτή λίστα περιλαμβάνονται τρία νέα ονόματα, από την ανάλυση των φορολογικών προφίλ των οποίων προκύπτει συγγενικό πρόσωπο πρώην υπουργού και βουλευτή, σημαντικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν έχει διατελέσει πρωθυπουργός ή αρχηγός κόμματος και δεν έχει αυτή την στιγμή ενεργή συμμετοχή στην πολιτική. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για τα τρία αυτά ονόματα υπάρχουν τέσσερις εγγραφές δύο λογαριασμών ποσού 1.222.000 ευρώ. Ο δεύτερος λογαριασμός ωστόσο είναι ανενεργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγγενικό, ΠΑΣΟΚ, Λαγκάρντ,syngeniko, pasok, lagkarnt