Συνέλαβαν μυστικό αστυνομικό που παρακολουθούσε τον Καμμένο!

Κι άλλο περίεργο επεισόδιο συνέβη λίγες ώρες πριν την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Το περιστατικό-όπως αποκαλύπτει το Fimotro- συνέβη στις 9.50 επί της Λ. Συγγρού και με «πρωταγωνιστή» μυστικό αστυνομικό που παρακολουθούσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Πάνο Καμμένο.

O μυστικός αστυνομικός με μοτοσυκλέτα από την οποία είχε αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας παρακολουθούσε τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ από την στιγμή που αναχώρησε από το σπίτι του στη Γλυφάδα, με προορισμό τη Βουλή. Η συνοδεία του Πάνου Καμμένου αντιλήφθηκε την παρουσία του και ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Στην άνοδο της Συγγρού ο μυστηριώδης «μοτοσυκλετιστής» ακινητοποιήθηκε με τη συμμετοχή και άνδρων της ΔΙΑΣ αυτήν την ώρα έχει οδηγηθεί στο Α.Τ Δάφνης για εξακρίβωση.

Ο «μυστικός αστυνομικός» αρνείται πως είχε υπηρεσιακή εντολή για να παρακολουθεί διακριτικά και για «λόγους ασφαλείας» τον Πάνο Καμμένοτο και υποστήριξε μάλιστα πως «βρέθηκα τυχαία πίσω από το όχημα του Π. Καμμένου, γιατί ήμουν εκτός υπηρεσίας και μάλιστα για .υπόθεση γυναικοδουλειάς που μου είχαν αναθέσει κάποιοι φίλοι …». Ο Πάνος Καμμένος έχει συνομιλήσει ήδη με τον Νίκο Δένδια και αναμένει επίσημες εξηγήσεις.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χήτος

Πηγή: fimotro.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα