Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μπαλί για αεροπειρατεία

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, εκδηλώθηκε αεροπειρατεία σε πτήση της Virgin προερχόμενη από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Αρμόδιος των αρχών της Ινδονησίας, ανέφερε, σύμφωνα με τα μέσα της χώρας, ότι ο κυβερνήτης έστειλε σήμα κινδύνου όταν ένας επιβάτης προσπάθησε να εισέλθει στον θάλαμο διακυβέρνησης και να πάρει τον έλεγχο.

Επρόκειτο για μεθυσμένο επιβάτη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, που επιχείρησε να μπει στο κόκπιτ στη διάρκεια της πτήσης και ο κυβερνήτης αντέδρασε αμέσως.

Ο «επίδοξος αεροπειρατής» συνελήφθη μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί.

Όλοι οι επιβάτες είναι σώοι και αβλαβείς και αυτήν τη στιγμή αποβιβάζονται από την πτήση σύμφωνα με το Reuters.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδονησίας Hadi Tjahjanto δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Metro TV: «Έχουμε πληροφορίες ότι σ” ένα αεροπλάνο από το Μπρισμπέιν στο Μπαλί εκτυλίσσεται αεροπειρατεία».

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της εταιρείας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι εκτυλίχθηκε αεροπειρατεία.

Επιβάτες από άλλες πτήσεις που καθυστέρησαν να απογειωθούν από το Μπαλί λόγω του περιστατικού αναφέρουν ότι ενημερώθηκαν πως υπήρξε αεροπειρατεία.

«Ο κυβερνήτης της πτήσης μου μας ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει η απογείωση επ” αόριστον γιατί εκτυλίσσεται αεροπειρατεία στο αεεροδρόμιο, μόλις 150 μέτρα μακριά μας. Είδα τουλάχιστον 5 οχήματα περιλαμβανομένου στρατιωτικών φορτηγών γεμάτων στρατιώτες με κατεύθυνση το αεροπλάνο. Τότε το αεροσκάφος της Virgin απομακρύνθηκε και η ιπτάμενη συνοδός μας είπε ότι το απομάκρυναν σε άλλη πλευρά του αεροδρομίου. Φαίνεται πως το αεροδρόμιο έχει αποκλειστεί, καθώς μας είπαν ότι δεν υπάρχει πλάνο αποχωρήσεων ή αφίξεων. Ο κυβερνήτης δεν επιτρέπει σε κανέναν μας να βγει από το αεροπλάνο», δήλωσε επιβάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα