Συγκέντρωση διαμαρτυρίας λογιστών ,εφοριακών και φοροτεχνικών

Τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνουν σήμερα Τρίτη στις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος οι ομοσπονδίες των λογιστών και των φοροτεχνικών κατά διατάξεων της φορολογικής νομοθεσίας ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφοριακών.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΔΟΥ, «οι εφοριακοί που καλούνται να υλοποιήσουν τους φορολογικούς νόμους, διαπιστώνουν καθημερινά την φορολογική αδικία, ανισότητα και φοροκαταιγίδα στις πλάτες ενός λαού που υποφέρει δοκιμάζεται και αγωνιά».

Σημειώνεται

πως οι ενώσεις λογιστών και φοροτεχνικών (ΕΦΕΕΑ, ΠΟΦΕΕ, ΕΦΦΕΑΠ, ΕΚΟΦΑΝ, ΑΣΦΕΕΑ) και λοιποί σύλλογοι έχουν καλέσει τα μέλη τους να παρευρεθούν στην συγκέντρωση η οποία έχει σαν κύριο σκοπό την απόσυρση των απεχθέστατων διατάξεων σχετικά με τα φορολογικά πρόστιμα. Αντίστοιχη συγκέντρωση θα γίνει και στις 10.30 στα Ιωάννινα.

Οι ενώσεις λογιστών και φοροτεχνικών έχουν αποστείλει πλήθος επιστολών στον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα, τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη, τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη, τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κ.Χατζηδάκη, στη Βουλή των Ελλήνων και τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή κατά των προστίμων του νέου φορολογικού νόμου 4174/2013.

Έχουν δε αναφέρει σε όλους του τόνους πως η τυχόν διατήρηση των νέων φορολογικών διατάξεων θα επιφέρει την κατάρρευση των ορίων αξιοπρεπούς ύπαρξης και διαβίωσης όλων των επαγγελματιών και του συνόλου των φορολογούμενων πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα