Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού ο Μπογιάτα

Πολύ σοβαρά σκέφτεται να κάνει κρούση στην Σίτι για τον Μπογιάτα ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ουκ ολίγα ρεπορτάζ και δημοσιεύματα από την Αγγλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία. Ο 23χρονος μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ και ως δεξιός μπακ, πρόκειται να απορρίψει τη νέα προσφορά που του έγινε για να μείνει στην ομάδα της Μάντσεστερ, δεδομένου

πως δεν έχει τον χρόνο που ο ίδιος θα ήθελε και κάπου εκεί μπαίνουν στο… κόλπο οι Πειραιώτες. Όπως τονίζεται τον έχουν ήδη τσεκάρει εν δράσει, έχοντας μείνει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένοι από τα προσόντα του.

Έτσι μετά τον Αμπντελσαλάμ Ιμπραϊμ -που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για να δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη- ένας ακόμα παίκτης από τους «Πολίτες» μπαίνει στον… δρόμο των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ντεντρίκ Μπογιάτα με τα εντυπωσιακά σωματικά προσόντα (ύψος 1.88 μ.) μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, κάτι που καθιστά ακόμα πιο εύκολη την απόκτησή του. Ο ίδιος -που ουσιαστικά δεν… στεριωσε ποτέ στην Σίτι- φέρεται μάλιστα να έχει ήδη συμβουλευτεί Βέλγους παίκτες για την χώρα μας και τον Ολυμπιακό. Ορισμένες πηγές πάντως αναφέρουν πως ο παίκτης θα υπογράψει στους ερυθρόλευκους. Επιπλέον αρκετά ευρωπαϊκά ΜΜΕ επέμεναν και την Πέμπτη για τελικό deal Ολυμπιακού-Τζόναθαν Λεζάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα