Στο Μαξίμου Δένδιας και Αθανασίου, στον απόηχο της εξαφάνισης Ξηρού

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αυτή την ώρα οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, και Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, στον απόηχο της εξαφάνισης του καταδικασθέντα για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλου Ξηρού.

Νωρίτερα, ο κ. Αθανασίου προανήγγειλε αλλαγές στο σύστημα χορήγησης αδειών σε κατάδικους, ειδικά για περιπτώσεις κρατουμένων που

διώκονται βάσει του αντιτρομοκρατικού νόμου.

Από την πλευρά του, επισκεπτόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Δένδιας άφησε σαφείς αιχμές κατά της λειτουργίας της Δικαιοσύνης, σημειώνοντας πως μολονότι η Αστυνομία έχει κάνει «πολύ καλά τη δουλειά της», έχοντας οδηγήσει στη Δικαιοσύνη «δεκάδες» τρομοκράτες, «πολλοί από αυτούς είναι ελεύθεροι».

Ο Ξηρός, που κατηγορήθηκε για ανάμιξη σε έξι δολοφονίες που διαπράχθηκαν από τη 17Ν, αναζητείται από την Αστυνομία σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, αφότου δεν εμφανίστηκε, ως όφειλε, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο 9ήμερης άδειας που έχει λάβει από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Την εξαφάνιση του Ξηρού επιβεβαίωσε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο συνήγορός του, Φραγκίσκος Ραγκούσης, κάνοντας λόγο για μία «πολιτική απόδραση».

Keywords
Τυχαία Θέματα