Στη Νότια Κορέα «παίζουν» βίντεο με την ΕΛ.ΑΣ

Ταξίδεψε τόσα χιλιόμετρα για να απολαύσει τις ομορφιές της Ακρόπολης, αλλά έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, εκρατήθη, ανεκρίθη και αφού δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του, αφέθηκε ελεύθερος…

Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» στην Ομόνοια, περιστατικό που περιήλθε εις γνώσιν της πρεσβείας της Νότιας Κορέας στην Αθήνα.

Ο Κορεάτης, ονόματι Seng Hyun Yeong, επισκέφθηκε την Αθήνα στα μέσα Οκτωβρίου από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρισκόταν.

Η μεσημεριανή βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας δεν είχε αίσια έκβαση. Σύμφωνα, πάντα, με τον ίδιο τον προσέγγισαν αστυνομικοί και του ζήτησαν διαβατήριο, το οποίο  έβγαλε από την τσέπη. Απευθυνόμενος με τη σειρά του στους αστυνομικούς απαίτησε την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να γευτεί την ελληνική… φιλοξενία.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κάποιοι «νταήδες» του φώναζαν «Go back to Korea» (σ.σ. πήγαινε πίσω στην Κορέα).

Η zougla.gr επικοινώνησε με Έλληνα που ζει -τα τελευταία 15 χρόνια- στη Νότια Κορέα και περιγράφει με την κάθε λεπτομέρεια τα σχόλια της κορεατικής κοινής γνώμης για το περιστατικό.

Eπίσης επικοινωνήσε με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο όπως ενημέρωσε ήδη έχει δοθεί εντολή προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα για το καταγγελόμενο συμβάν.

Εδώ και μέρες, πάντως, η είδηση του απίστευτου περιστατικού που βίωσε ο υπήκοος Νότιας Κορέας προβάλλεται από όλα τα τοπικά ΜΜΕ. Μάλιστα μεταδίδονται και τρισδιάστατες αναπαραστάσεις του συμβάντος.

Πηγή: zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα