Σταματόπουλος: Ποιός είναι ο γκριζομάλλης «Τσε» του Μετρό!

“Σημαία» της αντίστασης των απεργών στο Μετρό ο 64χρονος οργισμένος συνδικαλιστής από το Κερατσίνι, Αντώνης Σταματόπουλος απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά. Αν και για χρόνια ταγμένος συνδικαλιστής στην ΠΑΣΚΕ κατέβηκε υποψήφιος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Β” εκλογική περιφέρεια Αθηνών.

Στον

οργανισμό προσελήφθη το 1999, σε ηλικία 50 ετών στον οργανισμό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι «μιλά εκ του ασφαλούς» όντας πολύ κοντά στη σύνταξη ο ίδιος κάνει «καριέρα» πολιτικού δίχως να φοβάται τις επικείμενες απολύσεις.

Τα νέα στοιχεία πάντως που φέρνει στο φως το protothema.gr αποκαλύπτουν τον ανορθολογισμό που επικρατεί ως προς τις αμοιβές των εργαζόμενων στην ΣΤΑΣΥ Α.Ε. Για παράδειγμα, εργαζόμενος ως φύλακας στα τρένα φέρεται να λαμβάνει 2.478,61 ευρώ το μήνα, δηλαδή μεικτά χρήματα 4 χιλιάδες ευρώ! Ανάλογη είναι η κατάσταση και στις αμοιβές των συλλεκτών εισιτηρίων οι οποίες φθάνουν στα 2.506,25 ευρώενώ αδικίες παρατηρούνται και εντός των ίδιων των συναδέλφων αφού την ώρα που οι κατώτερες αυτές ειδικότητες αμείβονται τόσο καλά, οι Σταθμάρχες που είναι πιο υπεύθυνοι λαμβάνουν τα ίδια χρήματα.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μαρκόπουλος

Πηγή: protothema

Keywords
Τυχαία Θέματα