Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Βαρθακούρης – Πλούταρχος

Ο συνθέτης- τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης, εμφανίζεται εξοργισμένος από την αντιμετώπιση που όπως υποστηρίζει είχε ο ίδιος και τα τραγούδια του από τον Γιάννη Πλούταρχο.

Όπως είναι γνωστό από προηγούμενες αναφορές του Χάρη Βαρθακούρη, ο λαϊκός τραγουδιστής του είχε ζητήσει να γράψει εσπευσμένα τραγούδια και ενώ εκείνος ανάρρωνε από επέμβαση και στο τέλος δεν τα χρησιμοποίησε στο νέο του δίσκο, αλλά τα τραγουδά στην πίστα.

Παρότι ο Γιάννης Πλούταρχος είχε με δηλώσεις του ζητήσει να πέσουν οι τόνοι και να τα βρούνε, ο συνθέτης δεν δείχνει σημάδια υποχώρησης. Μάλιστα με νέες του δηλώσεις

στην κάμερα του Star, ο Χάρης Βαρθακούρης επισημαίνει πως: «αν ένας ληστής τράπεζας επιστρέψει τα κλοπιμαία, το έγκλημα παραγράφεται; Όχι. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνουν την υπόθεση μας άλλοι».

Και συνέχισε: «Έχω τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έχω ταξίδια, να φύγω, έχω οικογένεια, παιδιά. Αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Το έχω δώσει να το αναλάβουνε κάποιοι άλλοι και να το προχωρήσουνε σαν θέμα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Είναι σαφές από τον τρόπο που διατύπωσα τη σκέψη μου ότι ενοχλήθηκα».

Πηγή: vipnews

Keywords
Τυχαία Θέματα