Σπηλιωτόπουλος: Αν δεν τα καταφέρω ως δήμαρχος, θα εγκαταλείψω την πολιτική

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ΄’εκανε λόγο για μεγάλο ρίσκο που παίρνει κατεβαίνοντας ως υποψήφιος. “Αφήνω πίσω τις πολιτικές μου φιλοδοξίες…Το ρίσκο δεν είναι μόνο η θέση, είναι κυρίως το αποτέλεσμα” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως “είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή μου”.

Ο κ. Σπληλιωτόπουλος είπε επίσης οτι εάν δεν τα καταφέρει ως δήμαρχος θα παραιτηθεί από τη θέση και θα εγκαταλείψει πλήρως την πολιτική.

Συμπλήρωσε οτι είναι επιλογή του να ζει στο κέντρο της Αθήνας,

λέγοντας παράλληλα ότι αυτή τη στιγμή “δεν είναι η πόλη που μας αξίζει”.

Σε ο,τι αφορά τις προτεραιότητές του προγράμματός του, αυτές, όπως είπε, έχουν να κάνουν με
την καθημερινότητα του πολίτη. Προτάσεις που, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες, έχουν κοστολογηθεί και θα έχουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος κατηγόρησε τον νυν Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη οτι δεν έκανε κανένα έργο αλλα οτι έμεινε στη διαχείριση ενός ταμείου-την οποία χαρακτήρισε συνετή.”Δεν ψηφίζουμε για να βγάλουμε διαχειριστή στην πολυκατοικία”, είπε χαρακτηριστικά.

Για το Νικήτα Κακλαμάνη ανέφερε μόνο ότι έχει μεγάλη εμπειρία και ότι «ξέρει ο ίδιος πώς μπορεί να είναι χρήσιμος και στην παράταξη και στον εαυτό του».

Ερωτηθείς αν βλέπει την Αθήνα ως γένους αρσενικού ή θηλυκου απάντησε: «Όχι μόνο την βλέπω ως γένους θηλυκού , αλλά είναι και η γυναίκα που έχω ερωτευτεί πιο πολύ από όλες».

Keywords
Τυχαία Θέματα