ΣΟΚ στο λιμάνι της Κω… Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες ανάμεσά τους και ένα παιδί, από έκρηξη στο ημερόπλοιο «EVA»! [BINTEO & ΕΙΚΟΝΕΣ]

Νεκρός ο 54χρονος καπετάνιος του σκάφους Σάββας Καμπούρης (πατέρας ενός κοριτσιού) και ιδιοκτήτης τους σκάφους και 5 τραυματίες.

Ένας από το πλήρωμα Έλληνας (οι δυο με συντριπτικά κατάγματα) και 3 τουρίστες, (ένας άντρας μία γυναίκα κι ένα μικρό παιδί 4-5 ετών (οι δυο με συντριπτικά κατάγματα) τα οποία μετέφερε αρχικά διερχόμενο ΙΧ στο βίντεο μας μιλά ο οδηγός του. Ακολούθως διακομίσθηκε ο άτυχος καπετάνιος και οι υπόλοιποι τραυματίες με τα ασθενοφόρα που κατέφτασαν: Πυροσβεστική, λιμενικό, Νοσοκομείο, αστυνομία και πολύς κόσμος επί τόπου).

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έκρηξη

που προκλήθηκε από το κανονάκι (που χρησιμοποιείται για την εκπυρσοκρότηση βεγγαλικών), με το οποίο ετοιμάζονταν να ρίξουν βεγγαλικά στον αέρα την ώρα που έμπαιναν στο λιμάνι (πιθανότατα για πάρτυ γενεθλίων) και από τα θραύσματα προκλήθηκε το δυστύχημα. Ο θάνατος του άτυχου καπετάνιου όπως πληροφορηθήκαμε από το Νοσοκομείο πρέπει να ήταν ακαριαίος καθώς τα θραύσματα τον βρήκαν στο λαιμό και στην καρδιά.

Πηγή: aegeanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα