ΣΟΚ! Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από τα παιδιά – θύματα του μακελειού

Η μικρή Άνα και ο συμμαθητής της Τζέσι, είναι δυο από τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει όχι μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Ο 20χρονος Άνταμ Λάνζα σκότωσε τον πατέρα του, τη μητέρα του και στη συνέχεια πήγε στο δημοτικό σχολείο όπου εργαζόταν η μητέρα του και εκτέλεσε εν ψυχρώ 26 αθώους. Οι 20 ήταν παιδιά, ηλικίας 5 έως 10 ετών.

Οι φωτογραφίες της 7χρονης Ανα Μάρκες Γκριν και του 6χρονου Τζέσι Λιούις είναι οι πρώτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα

με τη Daily Mail.

Η Άνα είχε μετακομίσει στο Νιούταουν με τους γονείς και τον μεγαλύτερο αδερφό της μόλις τον περασμένο Ιούλιο. Την ώρα του μακελειού, ήταν και ο αδερφός της στο σχολείο.

Ο 6χρονος Τζέσε Λιούις είναι ο χαμογελαστός πιτσιρίκος της φωτογραφίας. Ο πατέρας του τον άφησε το πρωί στο σχολείο και θα τον έπαιρνε το απόγευμα για να φτιάξουν, όπως κάθε χρόνο, ψωμί.

Ακόμη ένα θύμα που έχει αναγνωριστεί είναι η Γκρέις ΜακΝτόνελ. Ένα αξιαγάπητο κορίτσι, όπως την περιγράφουν όλοι, με μπλέ μάτια και ξανθά μαλλιά «που έμοιαζε σαν κούκλα». Τραγική ειρωνεία η οικογένειά της μένει μόλις ένα τετράγωνο μακριά από εκεί που φέρεται να έμενε ο δολοφόνος της.

Ακόμη ένα παίχνίδι της μοίρας: το σχολείο είχε ειδικό μηχανισμό για να ακούγεται ένας θόρυβος κάθε φορά που άνοιξε η πόρτα. Όταν ο Άνταμ Λάνζα έφτασε στο Sandy Hook, του άνοιξε η διευθύντρια του σχολείου, αναγνωρίζοντας πως είναι γιος μιας από τις δασκάλες. Λίγα λεπτά μετά, ο 20χρονος θα την εκτελούσε εν ψυχρώ, όταν εκείνη τον αντιμετώπισε πρόσωπο με πρόσωπο. Ήταν η μια από τις τρεις ηρωίδες δασκάλες.

Οι σωροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν, στη διάρκεια της νύχτας, από το σχολείο. Το δημοτικό σχολείο Sandy Hook έχει μετατραπεί σε τόπο προσκυνήματος Λουλούδια, σημειώματα, παιχνίδια στη μνήμη όσων άδικα έχασαν τη ζωή τους το πρωί της 14ης Δεκεμβρίου.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με τα κίνητρα του δράστη. Όλοι περιγράφουν τον Λάνζα σαν ένα έξυπνο αλλά απομονωμένο παιδί. Η μητέρα του, λένε, τον πίεζε να διαβάζει για να είναι πάντα άριστος μαθητής.

Πηγή: newsIt

Keywords
Τυχαία Θέματα