Σοκ – Ακροβάτισσα του Cirque de Soleil σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των θεατών[Βίντεο]

Τραγωδία στην παράσταση του διάσημου τσίρκου Cirque de Soleil (Τσίρκο του Ήλιου) στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Μία ακροβάτισσα που εκτελούσε το νούμερό της έπεσε από ύψος 30 μέτρων στο κενό, χωρίς να είναι δεμένη, ξεγελώντας αρχικά τους θεατές, που νόμισαν ότι ήταν κάποιο κόλπο.

Τα σόου του Cirque du Soleil θεωρούνται από

τα πιο εντυπωσιακά του είδους του, παγκοσμίως, αλλά και από τα ασφαλέστερα, αφού μέχρι στιγμής δεν είχε αναφερθεί κάποιο δυστύχημα.

Δυστυχώς, στην κυριακάτικη παράσταση που έδωσε το τσίρκο στο Λας Βέγκας, μία 31χρονη Γαλλίδα, η Σάρα Γκουγιάρ-Ζιλό, έγινε η πρώτη ακροβάτισσα του διάσημου τσίρκου που χάνει τη ζωή της.

Σύμφωνα με θεατές που είδαν το τραγικό συμβάν, η άτυχη ακροβάτισσα, λίγο πριν ολοκληρωθεί η παράσταση ανυψώθηκε σε ύψος περίπου 30 μέτρων και βούτηξε στο κενό.

Όμως, δεν ήταν δεμένη με το συρματόσχοινο ασφαλείας. Οι θεατές ξαφνιάστηκαν. Στην αρχή πίστεψαν ότι επρόκειτο για κάποιο από τα γνωστά θεαματικά κόλπα. Ωστόσο, γρήγορα συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί όταν άκουσαν τις κραυγές απόγνωσης

Οι υπεύθυνοι του Cirques de Soleil ακύρωσαν όλες τις παραστάσεις μέχρι νεωτέρας, στη μνήμη της συναδέλφου τους.Το επάγγελμα του ακροβάτη θεαματικό αλλά και ριψοκίνδυνο, με τα παράτολμα άλματα στο κενό, που κόβουν την ανάσα των θεατών, με μοναδική αποζημίωση ένα δυνατό παρατεταμένο χειροκρότημα.

http://youtu.be/YJFx6L9Z09M

πηγή: scouter.gr

Keywords
Αναζητήσεις
ακροβατισσα νεκρη
Τυχαία Θέματα