Σαμαράς: Θα διαψευστούν όσοι ποντάρουν στην έξοδο μας από το ευρώ

Στις κοινές δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έστειλε το μήνυμα ,ότι η χώρα σύντομα θα βγει από την κρίση και θα διαψευστούν όσοι ποντάρουν στη χρεοκοπία της.

Πολύ σύντομα όλοι αυτοί, εντός και εκτός της Ελλάδας, που ποντάρουν στην

έξοδο της χώρας από το ευρώ υπονομεύοντας τις προσπάθειές μας και αδιαφορώντας για τις θυσίες του ελληνικού λαού θα διαψευστούν. Και θα τους διαψεύσουμε με έργα όχι με λόγια. Πολύ σύντομα θα έχει αποκατασταθεί το μεγάλο ζητούμενο της αξιοπιστίας της χώρας. Και όταν αποκατασταθεί αυτό, θα αλλάξει και την ψυχολογία τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στις παγκόσμιες αγορές, εντός και εκτός Ελλάδος.

Ο κ. Σαμαράς ευχαριστώντας τον κ. Γιούνκερ για την συμπαράστασή του στην Ελλάδα και τις προσπάθειές της, χαρακτήρισε κρίσιμη τη στιγμή που διανύουμε και ανέφερε ότι του είπε πως

Άλλαξαν πολλά τους δυο τελευταίους μήνες και πολλά περισσότερα θα αλλάξουν το επόμενο διάστημα.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ακόμη ότι

Βαδίζουμε με αποφασιστικότητα στο δρόμο της σταθεροποίησης και έχουμε δεσμευτεί και θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας για να βγούμε επιτέλους από την κρίση. Στις τελευταίες εκλογές ο ελληνικός λαός αποφάσισε να παραμείνει η χώρα προσηλωμένη στο ευρώ και με κοινωνική συνοχή να φανεί φως στο τέλος του τούνελ. Οι θυσίες του λαού να πιάσουν τόπο.

πηγή : enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα