«Πρωταθλήτρια Ελλάδος» αναδείχτηκε η Renault

Το νέο Renault Clio, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στο σύνολο των νέων μοντέλων που παρουσιάστηκαν στη χώρα μας το τελευταίο 12μηνο και ήρθε πρώτο με διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα υποψήφια μοντέλα, συγκεντρώνοντας 116 βαθμούς.

Στην ψηφοφορία για την επιλογή του καλύτερου αυτοκινήτου για το 2014 συμμετείχαν 20 επαγγελματίες δημοσιογράφοι που ασχολούνται με την ενημέρωση του αυτοκινήτου στην Αθήνα

και τη Θεσσαλονίκη, σ” ένα μεγάλο αριθμό μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, Internet, ραδιόφωνο). Στην τελική δεκάδα της φετινής ψηφοφορίας συμμετείχαν τα μοντέλα: Chevrolet Trax, Fiat 500L, Ford B-Max, Kia cee’d, Mercedes CLA, Mitsubishi Space Star, Opel Adam, Renault Clio, Skoda Octavia και Toyota Auris.

H Greek Renault Club αυτά τα Χριστούγεννα πραγματοποιεί «μαραθώνιο αγάπης» .

Η επίσημη ομάδα φίλων της Renault συγκεντρώνει χρήματα για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικά οικογενειών του φιλανθρωπικού οργανισμού «ΘΕΟΦΙΛΟΣ»

Από 1/12 έως 31/12 εθελοντικά τα μέλη της Greek Renault συγκεντρώνουν εθελοντικά χρήματα για να στηρίξουν τις πολύτεκνες οικογένειες σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, αποδεικνύοντας ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο είδος πολυτελείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα