Προσπάθησε να αυτοκτονήσει η ερωμένη του Φάρατζ [Εικόνες]

Τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε να βάλει η 32χρονη Annabelle Fuller, πρώην βοηθός του ακροδεξιού βρετανού ηγέτη Νάιτζελ Φάρατζ με την οποία υπήρχαν φήμες ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Σύμφωνα με αποκλειστική της συνέντευξη, στη Βρετανική Daily Mail, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, έπειτα από καβγά που είχε με τη σύζυγο του Φάρατζ.

Η νεαρή ανέφερε ότι πήρε χάπια και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της, όταν τσακώθηκε με τη γυναίκα του Φάρατζ κατά

τη διάρκεια μιας εορταστικής συγκέντρωσης για τη νίκη του UKIP, τον περασμένο μήνα, στο Λονδίνο.

Όλα άρχισαν όταν η Kirsten Farage την εντόπισε στο πάρτι, της είπε να φύγει, διαφορετικά την προειδοποίησε πως θα καλέσει τους άντρες της ασφάλειας του άντρα της για να την απομακρύνουν με τη βία.

Νιώθοντας ταπεινωμένη έφυγε από το χώρο, επέστρεψε στο σπίτι της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και επιχείρησε να αυτοκτονήσει, όμως στα σχέδιά της έβαλαν τέλος δύο καλοί της φίλοι οι οποίοι ανησύχησαν για εκείνη και την επισκέφτηκαν.

Η 32χρονη η οποία διαψεύδει ότι είχε ερωτική σχέση με την ηγέτη των ευρωσκεπτικιστών στη Βρετανία, είπε ότι ένιωσε ταπεινωμένη εκείνη τη βραδιά καθώς συνοδευόταν από ένα φίλο της και έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το event, ήταν συγκεντρωμένοι δεκάδες παπαράτσι και δημοσιογράφοι.

Η 32χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης. Η ίδια είπε πως θέλησε να αυτοκτονήσει, έπειτα από την «απαίσια» εκείνη νύχτα, επειδή δεν άντεχε άλλο τη ζωή της και κυρίως, επειδή δεν μπορούσε να ζει πια μέσα στον πανικό.

Η νεαρή παραιτήθηκε από το γραφείο του Φάρατζ τον περασμένο Μάρτιο, έπειτα από δημοσιεύματα ότι διατηρούσε μαζί του ερωτικό δεσμό.

Δεξιά η γυναίκα του Φάρατζ. Η Φούλερ είναι μια από τις ερωμένες του θερμόαιμου ακροδεξιού:

Πηγή: dailymail

Keywords
Τυχαία Θέματα