Προεδράρα…με υπερβολική ταχύτητα!

Και εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα, συμβαίνει κάτι μπροστά στα μάτια σου και τρελαίνεσαι……… Εξηγούμαστε λοιπόν. Σήμερα στην Εθνική οδό στη Λάρισα, σταμάτησαν συνεργάτη μας για υπερβολική ταχύτητα. Ο συνεργάτης μας σταμάτησε στην άκρη μέχρι να έρθει ο αστυνομικός για να μας κόψει τον κ…. όπως και έκανε.

Ξαφνικά ένας κύριος από ένα άλλο ήδη σταματημένο αυτοκίνητο άρχισε να φωνάζει στον αστυνομικό πως είναι ο Πρόεδρος εργαζομένων της ΕΥΠ (δεν είναι τυχαίο που

λένε ότι στην Ελλάδα αν φωνάξεις Πρόεδρος θα γυρίσουν αν όχι όλοι οι μισοί!!!!!) και πως βιαζόταν πολύ γιατί συνόδευε κάποιον “σημαντικό” (;)…. Μα ποιον συνόδευε αφού δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο;;;…!!!!

Αν συνόδευε κάποιο αυτοκίνητο, το άλλο αυτοκίνητο δε θα είχε καταλάβει ότι έχασε τη συνοδεία του;! Επειδή έχουμε μπερδευτεί λίγο, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος αν η δουλειά των συνδικαλιστών είναι να “συνοδεύουν” άτομα;;; Έξαλλος φώναζε στον αστυνομικό που προσπαθούσε απλά να κάνει τη δουλειά του. Το καλύτερο; Δεν είχε καν το δίπλωμα οδήγησης μαζί του. Αν αυτός είναι ο Πρόεδρος εργαζομένων της ΕΥΠ, τρέμoυμε να φανταστούμε πώς είναι εκείνοι που τον ψηφίζουν…………!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα