Πρεμιέρα με…χιούμορ για τον Χατζινικολάου: Η κόρη μου θα βγει από τι σπίτι στα 22!Θα χτίσω τάφρο!

Με ιδιαίτερο κέφι και διάθεση για χιούμορ επέστρεψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Realfm και αναφέρθηκε στις διακοπές του και τους λόγους που δεν τον άφησαν να τις χαρεί όσο ήθελε.

Ήταν ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό καλοκαίρι για μένα. Διακοπές δεν κάναμε, γιατί είχαμε την εγκυμοσύνη και κατόπιν τον ερχομό της κόρης μας. Δυο πράγματα, λοιπόν μου έλειψαν: οι διακοπές και ο ύπνος. Ακούω ύπνο και ζαχαρώνω! Η μικρή ξυπνάει κάθε μία με

μιάμιση ώρα για να φάει και από την άλλη, ο 18χρονος γιος μου βγάζει τα …σπασμένα του γυμνασίου και του λυκείου και γυρίζει αργά το βράδυ από διασκέδαση. Τον περιμένω μέχρι τις δύο, τρείς να επιστρέψει! Οι πιο φυσιολογικοί είναι οι μικρότεροι γιοι μου, ο Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος, πέντε και τρεισήμισι χρονών αντίστοιχα, που πέφτουν κανονικά στην ώρα τους για ύπνο και ξυπνάνε το πρωί, με τη μία!

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος, έσπευσε να διευκρινήσει τις …δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει η κόρη του κατά την ενηλικίωσή της:  Θα βγει από το σπίτι στα είκοσι δύο της και γύρω γύρω θα της φτιάξω μια τάφρο!

Keywords
Τυχαία Θέματα