Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός πιάνει το μικρόφωνο και κάνει σήμερα πρεμιέρα ως τραγουδιστής

Είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς. Έχει πρωταγωνιστήσει στο θέατρο, και σε ταινίες και επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης . Και τώρα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα. Να ανέβει στην πίστα και να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια , αυτή τη φορά ως τραγουδιστής.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στην δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Λία Λάππα , στην ενότητα star secret

της εκπομπή kiss in the morning , που κρατά συντροφιά στους ακροατές του KISS FM κάθε πρωί από τις 6 έως τις 10 , μαζί με την Ελβίρα Βουδούρη.

Ήταν αποκαλυπτικός όσον αφορά στα επαγγελματικά του σχέδια καθώς έκανε γνωστό ότι από σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο «Ποντίκι» όπου θα ερμηνεύει ελληνικά ροκ τραγούδια αλλά και λαϊκά και ρεμπέτικα.

Δήλωσε επηρεασμένος από την οικονομική κρίση και άσκησε κριτική σε κάποιος συναδέλφους του στην τηλεόραση οι οποίοι «έκλεισαν δουλείες χωρίς να πληρώνονται αλλά η ματαιοδοξία τους , τους οδήγησε στο να κάνουν τέτοιες συμφωνίες ».

Μίλησε με σκληρά λόγια για τους πολιτικούς χαρακτηρίζοντάς τους «γαϊδούρια» ενώ τόνισε ότι «όταν πηγαίνεις στον έφορο και λαδώνεις, όταν δίνει φακελάκι στο γιατρό,όταν ψηφίζεις Σαμαρά, τότε και εσύ ασκείς πολιτική. Και το λέω αυτό χωρίς φυσικά να είμαι θιασώτης του μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε και για την σειρά παιδικών βιβλίων «Μπίλι Καντίλι» που έχει εκδώσει αλλά και για το τελευταίο του βιβλίο για τα παιδιά που αναφέρεται στην εθελοντική αιμοδοσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα