Ποιος ηθοποιός παραδέχεται: Είμαι μανιοκαταθλιπτικός. Χρειάζομαι ιατρική βοήθεια.

Ο διάσημος σταρ ομολόγησε ότι είναι μανιοκαταθλιπτικός, σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσει ίσως τις βίαιες εκρήξεις του απέναντι στην πρώην σύζυγό του.

Με μια αποκάλυψη-σοκ, ο Μελ Γκίμπσον έδωσε επιτέλους απάντηση στα εύλογα ερωτήματα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του.

«Υποφέρω από διπολική διαταραχή και πρέπει να βρίσκομαι συνέχεια υπό ιατρική παρακολούθηση. Με καταλαμβάνουν απρόσμενες εκρήξεις θυμού και στιγμές απίστευτης κατάθλιψης, που αγγίζουν τα όρια της απελπισίας. Ομως, δουλεύω αυτό το διάστημα με τον εαυτό μου,

έχοντας τη βοήθεια ικανών θεραπευτών αλλά και την υποστήριξη ψυχοφαρμάκων» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος προσέλκυσε πολύ αρνητικά σχόλια πριν από δύο χρόνια όταν η τότε σύζυγός του τον κατηγόρησε ότι την ξυλοφόρτωνε.

«Εκανα ακόμα και τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα να υποφέρουν, όμως το γεγονός ότι μπόρεσα να μιλήσω διεξοδικά με τα παιδιά μου, υπήρξε πηγή ανακούφισης για μένα. Αν σήμερα μπορώ να κοιτάζομαι και πάλι στον καθρέφτη, το οφείλω κυρίως σε αυτά, που έμαθαν να συγχωρούν έναν πατέρα νευρωτικό και ανισόρροπο» ομολόγησε ο 56χρονος ηθοποιός, επισημαίνοντας μάλιστα ότι το γεγονός ότι πρόσφατα έγινε παππούς -από τη μεγαλύτερη κόρη του- τον κρατάει ιδιαίτερα τρυφερό και προσγειωμένο.

Μεγάλη ισορροπία στη ζωή του του φέρνει όμως και η δουλειά. Οπως δήλωσε ο ίδιος, ο κινηματογράφος αποτελεί το καλύτερο αντίδοτο για τη νεύρωσή του. «Οποτε είμαι σε γυρίσματα, καταφέρνω πάντα να διατηρώ τον έλεγχό μου, γιατί αυτό που κάνω με γεμίζει πάρα πολύ». Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει πρόσωπα που του στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές.

«Διάσημοι όπως η Οπρα Γουίνφρεϊ και η Τζόντι Φόστερ με υπερασπίστηκαν και με υποστήριξαν, παρά τα όσα λέγονταν. ΣΣε κάτι τέτοιες στιγμές ανακαλύπτεις ποιος είναι αληθινός φίλος σου. Και εγώ ανακάλυψα ότι έχω πολλούς φίλους» είπε ο Μελ Γκίμπσον, ο οποίος όταν αποφάσισε να επιστρέψει στα πλατό μετά τις αποκαλύψεις της βίαιης συμπεριφοράς του, συνεργάστηκε όχι τυχαία με την Τζόντι Φόστερ (στην ταινία «The Beaver»).

«Πλέον έχω συναίσθηση των προβλημάτων μου και αυτό είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσω να τα ξεπεράσω. Η συναίσθηση βέβαια δεν αρκεί πάντα: κάποιες φορές χρειαζόμαστε και μία εξωτερική βοήθεια, αυτή των φίλων ή της οικογένειάς μας» κατέληξε ο ηθοποιός.

Γλίτωσαν οι γείτονες

Βαθιά ανάσα πήραν οι γείτονες του νευρικού Μελ Γκίμπσον στο Μαλιμπού μόλις είδαν να τοποθετείται έξω από την έπαυλή του (μεγάλη φωτ. κάτω) η ταμπέλα «Πωλήθηκε». Η είδηση επιβεβαιώθηκε από το blog «The Huffington Post», που αποκάλυψε ακόμα ότι η πολυτελής κατοικία πέρασε στα χέρια του παραγωγού του ABC, Μάικ Φλάις.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είχε βάλει πωλητήριο στην έπαυλη από τον Μάρτιο του 2010, λίγο μετά το διαζύγιό του με την Οξάνα Γκριγκορίεβα. Δεν εμφανίστηκαν όμως πολλοί ενδιαφερόμενοι, γι” αυτό και παρά το γεγονός ότι αρχικά ζητούσε 14,5 εκατομμύρια δολάρια, τελικά την πούλησε περίπου 9,2 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι

Keywords
Αναζητήσεις
μανιοκαταθλιπτικοι διασημοι, ειμαι μανιοκαταθλιπτικοσ
Τυχαία Θέματα