Ποια ηθοποιός πίνει σοκολάτα από την… πηγή των Max Perry;

Από τη βρύση ρέει άφθονη λαχταριστή σοκολάτα και η διάσημη ηθοποιός δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό. Λίγο αργότερα θα δοκιμάσει και η κολλητή της παρουσιάστριας με την οποία ήταν παρέα.

Το markos.tv απαθανάτισε το πάθος τους για τη σοκολάτα καρέ-καρέ και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στο «βασίλειο» του Max

Perry!

Η Μαρία Κορινθίου και η Σίσσυ Χρηστίδου επισκέφτηκαν το ολοκαίνουργιο εργοστάσιο του Δημήτρη Κυπαρισσάκη στην Παιανία, του Έλληνα «βασιλιά» της σοκολάτας παρέα με τα παιδιά τους και την οικογένεια του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάρκου.

Η ηθοποιός και η παρουσιάστρια έμειναν εντυπωσιασμένες και όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του markos.tv συμμετείχαν ενεργά στην παραγωγή.

Η MAX PERRY HANDMADE CHOCOLATES, μια ελληνική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά, κάνει το πρώτο της βήμα και  ανοίγει  τα δικά της καταστήματα το 2005 στον Πειραιά, προσφέροντας στους κατοίκους του μια γλυκιά νότα στην καθημερινότητά τους μέσα από ποικίλες, πρωτότυπες, νόστιμες και ποιοτικές σοκολατένιες λιχουδιές. Η επιτυχία της από τότε έως σήμερα , την κατέστησε στην ελληνική αγορά ως  ‘Leader Concept’ στο ‘Chocolate Pastry Market’ και γενικότερα ανήκει στις πιο αναπτυσσόμενες και ελπιδοφόρες επιχειρήσεις διατροφής στην Ευρώπη.

Η παρασκευή σοκολατένιων γλυκισμάτων μπροστά στα μάτια του πελάτη αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας που καταγράφει τα τελευταία χρόνια η αλυσίδα. Ακόμη και οι περαστικοί μπορούν από τις γυάλινες προσόψεις των καταστημάτων της εταιρείας να παρακολουθήσουν την παρασκευή των φρέσκων γλυκών, ένας πειρασμός στον οποίο συχνά ενδίδουν.

Πηγή: markostv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα