Πάρτο λίγο πιo δεξιά από την ΝΔ, λίγο πιo αριστερά από την Χρυσή Αυγή…έτοιμο το νέο κόμμα!

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη στον χώρο δεξιότερα του Κέντρου με ένα νέο κόμμα να είναι στα σκαριά και σε αυτό πολλές πιθανότητες να ηγηθεί έχει ο πρώην στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά ο νέος αυτός πολιτικός σχηματισμός θα κινείται δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, και ο σκοπός τη νέας παράταξης θα είναι να μαζέψει τους απογοητευμένους ψηφοφόρους από το «γαλάζιο» κόμμα, οι οποίοι το τελευταίο καιρό δεν είναι λίγοι. Επίσης, το νέο, αυτό, κίνημα θα προσπαθήσει να σταματήσει την… επέλαση της Χρυσής Αυγής,

που βλέπει διαρκώς τα νούμερα της στις δημοσκοπήσεις να ανεβαίνουν, αφού ολοένα και περισσότεροι πολίτες δίνουν την ψήφο τους στους Ακροδεξιούς εκπροσώπους της Βουλής.

Απ’ ό, τι φαίνεται, οι συζητήσεις για το εγχείρημα είναι απολύτως προχωρημένες και, μάλιστα, έχει συζητηθεί εντόνως το όνομα εκείνου που θα ηγηθεί της παράταξης. Επικρατέστερος φαίνεται να είναι ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, αφού όπως τονίζει χαρακτηριστικά ένα πρώην μέλος της ΝΔ: « Χρειαζόμαστε ένα νέο Παπάγο».

Ο Φραγκούλης Σ. Φράγκος, έχει πλούσιο βιογραφικό στη στρατιωτική του ζωή. Γεννήθηκε το 1951 στην Κομοτηνή και το 1970 εισήλθε πρώτος στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Το 1974, αποφοίτησε, επίσης πρώτος, με βαθμό Ανθυπολοχαγού και στη συνέχεια υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις. Είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Πολέμου και του Defence College του ΝΑΤΟ. Επί έξι χρόνια ήταν ακόλουθος Άμυνας στην ελληνική πρεσβεία της Άγκυρας. Ενώ υπήρξε και διευθυντής Πληροφοριών ΓΕΕΘΑ στη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας. Έχει αναλάβει καθήκοντα υπουργού Εθνικής Άμυνας και μιλά τρεις ξένες γλώσσες: αγγλικά, τουρκικά και ρωσικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα