Παντρεύεται ένας από τους πιο δημοφιλείς εργένηδες της τηλεόρασης! Ποια είναι η τυχερή;

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του ανεβαίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς εργένηδες του θεάτρου και της τηλεόρασης, όπως αποκαλύπτει η Reallife…

Στη Reallife μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

Ευγενία Νιάρχου-Χρήστος Οικονόμου: Το ζευγάρι της χρονιάς. Love story πολλών καρατίων. Επειτα από έναν χρόνο πολιορκίας ο εφοπλιστής κατέκτησε την καρδιά της χρυσής κληρονόμου. Η γνωριμία στη Μύκονο, το έντονο φλερτ,

οι σαμπάνιες στο πάρτι του Βαλεντίνο και οι ρομαντικές βόλτες στο Σούνιο.

Ελισάβετ Σπανού. Οι καυτές πόζες έφεραν τον χωρισμό. Πρόωρο τέλος στη σχέση της τραγουδίστριας με το μοντέλο Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Κ. Μαρκουλάκης: «Βίωσα την απόλυτη τρικυμία και ακόμα πληρώνω».

Ελλη Κοκκίνου: Η αντιδικία για τη βίλα στη Βούλα.

Νιkki Lee: Η ελληνικής καταγωγής σέξι τραγουδίστρια έχει ξετρελάνει το μουσικό κοινό της Ιαπωνίας με τις επιτυχίες της.

Πρωταθλητής και στον έρωτα. Η Βάσια Παρασίδου είναι το γούρι του άσου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μάντζαρη.

Με τίτλο: «Ηρθε η σειρά του Γιάννου!» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στην εισαγγελική έρευνα που έχει βάλει στο επίκεντρο την υπουργική θητεία του Γ. Παπαντωνίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης βρίσκονται οι συμβάσεις για φρεγάτες, υποβρύχια, F-16, Apache, Leopard, Συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου». Ηδη με εντολή του ΣΔΟΕ ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί 9 υψηλόβαθμων στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς ελέγχονται 8 αξιωματικοί και ένας πολιτικός υπάλληλος που χειρίστηκαν εξοπλιστικά προγράμματα και υπηρέτησαν σε θέσεις-κλειδιά όταν ο Γ. Παπαντωνίου ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: «Χορτάσαμε»… αισιοδοξία!». Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα αισιόδοξα σημάδια που επικαλείται η κυβέρνηση για την πορεία της οικονομίας μας δεν είναι «ορατά» από τη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών, που εξακολουθούν καθημερινά να αναμετρώνται είτε με την ανεργία, είτε με τη φτώχεια».

Στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:

Γιάννης Στουρνάρας: «Ηρθα για να μείνω». Ο υπουργός Οικονομικών ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων δηλώνει: «Ο Πρωθυπουργός πιστεύει 100% αυτό που κάνω κι εγώ πιστεύω 100% ότι έχω την υποστήριξή του», ενώ εκφράζει την ανησυχία του λέγοντας: «Το μόνο που με φοβίζει είναι αρνητικές εξελίξεις σε ένα από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση».

Φώτης Κουβέλης: «Τα οικονομικά όλων των κομμάτων είναι υπόθεση και του νόμου».

Το παρασκήνιο της επίσκεψης του Σαμαρά στην Κίνα.

Η μοιραία Γιάννα: «Φορούσα μίνι και οι άντρες πάθαιναν εγκεφαλικό».

Η αδελφή της Φαίης μιλάει στη εφημερίδα: «Είμαι και εγώ θύμα». Η Μαριαλένα Μπάχλα καταγγέλλει: «Ο Στεφανάκης απειλούσε εμένα και την οικογένειά μου».

To άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Αλλάζει η μοίρα της πατρίδας, αλλά οι ένοχοι θα πληρώσουν».

Επίσης διαβάστε τη σελίδα του ΚΥΡ, ο οποίος με το πενάκι του σατιρίζει και σχολιάζει την επικαιρότητα.

Και στην «Πράβδα» του Στάθη: Προς στιγμήν η ΝΔ πήγε να καταδικάσει τις αγριότητες της Χρυσής Αυγής,αλλά της κάηκε το video (της ΝΔ), ξαναβρήκε τον εαυτό της κι έβαλε τον ΣΥΡΙΖΑ στον ίδιο παρονομαστή με το ναζιστικό μόρφωμα. Ετσι είναι η «θεωρία των δύο άκρων». Ταυτίζει τη διαμαρτυρία με την καταστολή της. Τον Γιάννη Αγιάννη με τον Ιαβέρη…

Keywords
Τυχαία Θέματα