Παντρεύτηκαν στη Ρόδο σε ύψος 30.000 ποδιών [Εικόνες - Βίντεο]

Ένα ζευγάρι από το Βέλγιο αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του στην Ελλάδα. Η διαφορά του γάμου αυτού βρίσκεται στο γεγονός ότι έγινε σε ύψος…30.000 ποδιών, πάνω από τη Ρόδο.

Ο 24χρονος Alexandrer Serruys έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό που διοργάνωσε ο ταξιδιωτικός οργανισμός Thomas Cook, την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου,

με τίτλο: «Αν μπορούσες να παντρευτείς την κοπέλα σου στον αέρα, θα το έκανες;» και ο Alexander κέρδισε τον διαγωνισμό με δώρο την οργάνωση του γάμου το εν πτήσει προς τη Ρόδο.Το νιόπαντρο ζευγάρι πέρασε το μήνα του μέλιτος στο νησί των Ιπποτών.

Ο πιλότος εκτέλεσε χρέη ιερέα ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε ακολούθησε γαμήλιο γλέντι που είχε οργανωθεί από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Thomas Cook στη Ρόδο.

Ο γαμπρός κατάφερε να οργανώσει πολύ καλά τον ανορθόδοξο γάμο-έκπληξη καθώς όπως είναι εμφανές και στο βίντεο, η 20αχρονη Marieke έμεινε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό όταν αντιλήφθηκε ότι συγγενείς, φίλοι και γαμπρός ήταν κρυμμένοι στα πίσω καθίσματα του αεροσκάφους με σκοπό να της κάνουν έκπληξη.

Φυσικά είχαν προβλέψει να έχουν μαζί τους και νυφικό αλλά και μακιγιέζ ώστε να γίνουν όλα ως είθισται.

Keywords
Τυχαία Θέματα