Παναγιωτόπουλος: Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη για την ενιαία καταβολή συντάξεων

Στον ΒΗΜΑ FM 99,5 μίλησει το πρωϊ ο υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Διαβάστε τι είπε:

Για το σύστημα ενιαίας καταβολής συντάξεων

Γίνεται μια προσπάθεια να ενοποιηθεί το σύστημα καταβολής συντάξεων. Δεν είναι εύκολο, γιατί κάθε ταμείο έχει τη δική του ηλεκτρονική

βάση, σε επίπεδο μηχανογράφησης, πληροφορίας, τρόπου καταβολής, μητρώου και δικαιούχων. Όλα αυτά, προσπαθούμε να τα ενοποιήσουμε. Ο στόχος είναι όλα τα ταμεία να καταβάλλουν τις συντάξεις την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα. Η ηλεκτρονική ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων της χώρας είναι μεγάλο στοίχημα. Έχουμε χάσει πολλά τρένα δεν πρέπει αν χάσουμε άλλο ένα.

Δεν νομίζω να είμαστε έτοιμοι μέχρι το Γενάρη. Μακάρι όμως…

Για τις δηλώσεις Ρουπακιώτη και τη στάση της ΔΗΜΑΡ

Προσβλέπω στη στήριξη της ΔΗΜΑΡ, όπως και καθένας που αποτελεί μέλος αυτής της κυβέρνησης. Δεν είναι ο αγώνας για τη δόση ενός τοξικομανούς μέχρι την επόμενη μέρα, μιλάμε για έναν αγώνα που αφορά άθροισμα δόσεων. Πρέπει και η ΔΗΜΑΡ να το κατανοήσει αυτό και να καταλήξει στη στρατηγική στήριξη αυτής της κυβέρνησης. Δεν είναι μόνο ένας διαφωνών υπουργός, είναι και βουλευτές που παραβαίνουν την συνολική κομματική γραμμή. Εύκολα λέμε τα «όχι» και τα «ναι», δύσκολα τα μετατρέπουμε σε κάποια διαφορετική στάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα