Παίζουν με την Ελλάδα Γιάγια και Κόλο Τουρέ παρά τον θάνατο του αδερφού τους

Οριστικά με τους αδερφούς Τουρέ θα αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού η Ελλάδα, αφού όπως δήλωσε ο προπονητής της, δεν πρόκειται να φύγουν από τη Βραζιλία, παρά τον θάνατο του αδερφού τους.

Η είδηση του τραγικού χαμού του μικρού αδερφού των δύο Ιβοριανών άσων, Ιμπραήμ, καθιστούσε εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή τους απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Γιάγια και Κόλο επρόκειτο να ταξιδέψουν στo Μάντσεστερ για

να βρεθούν στην κηδεία του αδερφού τους, ωστόσο την Παρασκευή αποφάσισαν τελικά να παραμείνουν στη Βραζιλία όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, ενώ το επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του και ο προπονητής τους.

«Αυτή είναι μία τραγωδία για την αποστολή. Πρόκειται για ιδιαίτερα δυσάρεστη είδηση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι σημαντικό για την ομάδα ότι μένουν», εμφανίζεται να έχει πει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σαμπρί Λαμουσί.

Παράλληλα σύμφωνα με τη «Globoesporte» οι δύο παίκτες μίλησαν προηγουμένως για αρκετή ώρα και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Ακτής Ελεφαντοστού, Σιντ Ντιαλό ο οποίος κατάφερε όπως φαίνεται να τους πείσει και τελικά να μείνουν.

Πριν την προπόνηση πάντως της Παρασκευής οι παίκτες ξέσπασαν σε κλάματα όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, ενώ η καθιερωμένη προσευχή που προηγήθηκε ήταν αφιερωμένη στον Ιμπραήμ Τουρέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα