Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο ένας από τους φοιτητές της Λάρισας

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η υγεία του φοιτητή Αλέξανδρου Παππά ο οποίος νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού και μέχρι αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το ΠΓΝΛ.

Ο Γιώργος Τορουντέσκου συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού και η κατάσταση του κρίνεται σταθερά βελτιούμενη. Παράλληλα, ο συγκεκριμένος ασθενής παρουσιάζει αιμοδυναμική σταθερότητα, ενώ έχει αποκτήσει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.

Για την πορεία υγείας του Ελευθέριου Κλήμη – του οποίου η κατάσταση κρίνεται ως σοβαρότερη από τους τρεις νοσηλευόμενους – το Γενικό Νοσοκομείο

Λάρισας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρονται τα παρακάτω:

Η κατάσταση του ασθενή Κλήμη Ελευθέριου, 23 χρονών, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας, παραμένει κλινικά σταθερή υπό καταστολή, με συνεχή υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών. Σήμερα διενεργήθηκε από την ιατρική ομάδα της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διαδερμική τραχειοστομία ώστε να καταστεί δυνατή η σταδιακή μείωση των επιπέδων της καταστολής και ο έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας, με στόχο την προοδευτική αποδέσμευση απο τον μηχανικό αερισμό, με συνθήκες μέγιστης δυνατής ασφάλειας για τον ασθενή.

Πηγή: press-a.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα