«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλαγεί δυσάρεστα από τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών»

Την πρόβλεψη πως μια δυσάρεστη έκπληξη θα αποτελέσουν για τον ΣΥΡΙΖΑ τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών έκανε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

«Αν μπορώ να κάνω μια πρόβλεψη, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλαγεί δυσάρεστα από τα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι ένα κόμμα του 20 κάτι τοις εκατό, δημοσκοπικά

τουλάχιστον, έχει μία παντελή αδυναμία να παράγει και να παρουσιάσει αξιόπιστα στελέχη σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο Δημόσιο το 2014, ο υπουργός ανακοίνωσε την πρόσληψη 10.000 δημοσίων υπαλλήλων. Όπως ανέφερε «θα καλύπτουν τομείς αιχμής κι ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν από τη διαθεσιμότητα» ενώ επισήμανε ότι «οι προσλήψεις γίνονται υπό τον κεντρικό έλεγχο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Δε γίνονται προσλήψεις αν δεν προσυπογράψουμε κι εμείς», σημείωσε.

Πρόσθεσε ότι τώρα είναι η ώρα για να γίνει ένας εξορθολογισμός στο δημόσιο, ώστε να εξυπηρετεί περισσότερο τον πολίτη, σημειώνοντας ότι οι αλλαγές που χρειάζονται δεν μπορεί να αποτελούν έργο μιας θητείας ενός υπουργού, αλλά απαιτείται να υπάρχει συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα