Ο Μιχαλολιάκος με άρθρο του επιτίθεται σε Βορίδη και Λαζαρίδη

Με ένα προκλητικό άρθρο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος μέσω της ιστοσελίδας του συνδέσμου εξαπολύει σφοδρή επίθεση τόσο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη όσο και στον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος

στο κείμενό του αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η όλη ιστορία θυμίζει φαρσοκωμωδία, είναι όταν βλέπουμε ανάμεσα στους διώκτες μας να συμμετέχουν στο κυβερνητικό γλεντοκόπι και κάποιοι λιποτάκτες του εθνικιστικού στρατοπέδου, οι οποίοι τώρα παριστάνουν τους μεγάλους δημοκράτες ή εάν θέλετε νεοδημοκράτες», φράση που φαίνεται πως στρέφεται εναντίον του κ. Βορίδη.

Και όσον αφορά στον κ. Λαζαρίδη τον φωτογραφίζει αναφέροντας πως «για να μην αδικήσουμε όμως τον πολυσυλλεκτικό «καμβά» της ΝΔ του Σαμαρά, εκτός από πρώην εθνικιστές και «φασίστες», υπάρχουν και πρώην κομμουνιστές, οι οποίοι και αυτοί παριστάνουν τους «ευαίσθητους δημοκράτες».

Μάλιστα, ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζει τους δύο πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας Ιούδα και Εφιάλτη σημειώνοντας πως «ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι στο αντίπαλο στρατόπεδο».

Παράλληλα, ο κ. Μιχαλολιάκος μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που είχε τρομερά αρνητικό αντίκτυπο στη δυναμική του συνδέσμου, αναφέρει πως τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αυξάνονται σημειώνοντας πως «τους ενοχλεί γιατί τους κόβει ψήφους».

πηγή:newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα