«Ο Μέρντοχ κατασκόπευε τη Τζολί!»

Ταράζει τα νερά μια ντουμπλέζ της Αντζελίνα Τζολί, καθώς κατήγγειλε ότι το News-Corp που ανήκει στον πανίσχυρο Ρούπερτ Μέρντοχ, «κατασκόπευε» τη γνωστή ηθοποιό!

Σύμφωνα με το BBC, η Γιουνίς Χουθάρτ, πρώην ντουμπλέζ της χολιγουντιανής σταρ, υπέβαλε μήνυση στην εταιρεία του Μέρντοχ, κατηγορώντας την ότι παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές

της συνομιλίες αναζητώντας πληροφορίες για τη διάσημη ηθοποιό. Πρόκειται για την πρώτη μήνυση που κατατέθηκε επί αμερικανικού εδάφους, κατά της εταιρείας.

Στην μήνυσή της η Χουθάρτ, υποστηρίζει πως υπεκλάπησαν μηνύματα από την οικογένεια, τους φίλους της και την Αντζελίνα Τζολί, ενώ υποστήριξε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις τα μηνύματα διεγράφησαν και ζητά την προβλεπόμενη αποζημίωση.

Από την πλευρά της, η News Corp δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο.

Η Χουθάρτ είχε εργαστεί ως ντουμπλέζ της Τζολί στις ταινίες «Wanted», ο «Κύριος και η Κυρία Σμιθ» και «Lara Croft: Tomb Raider». Η ίδια δηλώνει καλή φίλη της ηθοποιού και αναφέρει ότι συχνά «ταξίδευαν και περνούσαν χρόνο μαζί».

Τον Οκτώβριο του 2011 η News Corp κλήθηκε να πληρώσει 3 εκατομμύρια λίρες για τον διακανονισμό της υπόθεσης υποκλοπής των τηλεφωνικών μηνυμάτων της μαθήτριας Μίλι Ντόουλερ, η οποία δολοφονήθηκε το 2002.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα