«Ο Καλός, ο Κακός κι ο Άσχημος»

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην «ΑΚΤΗ» της οδού Πειραιώς, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς δημιουργούν «τον πιο βίαιο πολιτικό και σεξουαλικό πανζουρλισμό της Εμφυλίου».

Την διαφορά φέτος την κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο Γιάννης και ο Σάκης συνεργάζονται και φιλοξενούν τον Μιχάλη όχι μόνο με τα τραγούδια και την μουσική του αλλά και με δυναμική συμμετοχή στα δρώμενα του πιο ανατρεπτικού προγράμματος

που θα παρακολουθήσουμε αυτή την χρονιά.

Μια μοναδική μουσική παράσταση που διαρκεί τέσσερις ώρες και παντρεύει μουσική, τραγούδι, θεατρικά και πολλά happenings.

Και αν αναρωτιέστε τι κάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την γνωστή παρέα στην «Ακτή» την απάντηση την δίνει ο ίδιος μέσα από την μουσική του και τους στίχους του Σάκη Μπουλά…

«Θ αναρωτιέστε τι να κάνω εγώ εδώ

σ’ αυτούς ανάμεσα μοιάζω παραφωνία

το μόνο σίγουρο που ξέρω θα το πω

οι αντιθέσεις πάντα φτιάχνουν αρμονία»…

Συνεργάζονται: ο Johnny Βαβούρας, που εκτός από την rock ‘ n roll παρουσία του συμμετέχει… σε καινούργια κουφώματα, ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο και τα κοστούμια του, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμο Τασούλα του Κίτσου), η Βαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη που θα χορέψει φλαμένγκο και οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου καθώς και 10μελής ορχήστρα που διευθύνει ο Σόλων Αποστολάκης.

Κείμενα: Σάκης Μπουλάς

Φωτισμοί: Γιώργος Πόρρος

Ήχος: Γιώργος Ρουπάκας, Ιορδάνης Τσολακιάν

Σκηνογραφία: Μαίρη Τσαγκάρη

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο αυστηρά στις 22.30, στην «Ακτή» οδού Πειραιώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα