Ο Γιάννης Λουκάκος βρήκε χώρο να στεγάσει το όνειρο του! – Αποκλειστικές εικόνες

Ένα από τα πολλά όνειρα και σχέδια του γνωστού και αγαπητού chef Γιάννη Λουκάκου παίρνει «σάρκα και οστά». Ο γνωστός Dr Cook αποκτά πλέον το δικό του χώρο σεμιναρίων.

Πρόκειται για ένα κτίριο στο Χαλάνδρι κοντά στο εστιατόριο του «Ψωμί και Αλάτι» όπου αυτή τη στιγμή γίνονται πυρετωδώς οι εργασίες και βρίσκεται υπό κατασκευή μια πολύ ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική μελέτη για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου.

Πιθανότερο όνομα του χώρου σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα είναι το “The Seminar Project». Το πιθανότερο είναι ότι ο χώρος θα

είναι έτοιμος προς χρήση μέσα στον Ιούνιο και εκεί ο Γιάννης Λουκάκος θα διδάσκει τεχνικές μαγειρικής και θα μαγειρεύει ενδιαφέρουσες συνταγές.

Με λίγα λόγια οι μαθητές θα πάρουν και εκείνοι τις κουτάλες στα χέρια και θα δημιουργήσουν τις γνωστές λαχταριστές λιχουδιές και τα νοστιμότατα φαγητά που φτιάχνει με μεράκι ο γνωστός Chef.

O ίδιος πολύ πρόσφατα είχε αποκαλύψει τα σχέδια του για τον χώρο σεμιναρίων μαγειρικής με ανάρτηση του στο Facebook

Πολύ ευχάριστα και νόστιμα πέρασε και το χθεσινό απόγευμα στην Κουζίνα της Miele, με τραγανές τάρτες και άλλες γευστικές συνταγές. Απομένει ακόμα ένα προγραμματισμένο σεμινάριο, με θέμα τα Φρέσκα Ζυμαρικά στις 5/6. Όσοι χάσατε λοιπόν το προηγούμενο σχετικό μάθημα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σ’ αυτό, εδώ: http://bit.ly/stin-koyzina-tis-miele-freska-zymarika. Σύντομα, έρχονται νέα μαθήματα, σ’ έναν καινούργιο χώρο-έκπληξη!

Σήμερα το nocomments σας αποκαλύπτει εικόνες από το χώρο όπου ο διασημος σεφ σύντομα θα στεγάσει το όνειρο του

Keywords
Τυχαία Θέματα