Ο 15χρονος Μανόλης κέρδισε το στοίχημα για την ζωή του!- Επέστρεψε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Μετά από μήνες αγωνίας, πόνου και φόβου για το αύριο τα νέα από το Αννόβερο της Γερμανίας όπου βρίσκεται ο 15χρονος Μανώλης από την Πάτρα είναι ευχάριστα.

Η μετεγχειρητική πορεία του παιδιού, που υποβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία των γιατρών που τον παρακολουθούν.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες , ο Μανώλης το αργότερο μέχρι την Παρασκευή επιστρέφει

στην Ελλάδα, αφού η κλινική του εικόνα είναι παρά πολύ καλή!

Για να μπορέσει ο Μανώλης να κερδίσει το στοίχημα για την ζωή του πραγματοποιήθηκε μια πρωτοφανής κινητοποίηση. Ξεκίνησε από τα χρήματα που συγκέντρωσαν συμμμαθητές του στην Πάτρα θυσιάζοντας την πενθήμερη εκδρομή τους και κορυφώθηκε με την διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για να μεταφερθεί γρήγορα και έγκαιρα το 15χρονο παιδί στο ειδικό ιατρικό κέντρο στο Αννόβερο.

Ο ίδιος είναι αρκετά ευδιάθετος με τα χαρμόσυνα νέα και περιμένει πως και πως το ταξίδι της επιστροφής στην Πάτρα.ο

Μάλιστα, σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το πρωί θα λήξει το και το διαδικαστικό – πλέον – ζήτημα εάν θα επιστρέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ή εάν θα έρθει με το αεροπλάνο της γραμμής.

Η είδηση της επιστροφής του Μανώλη έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από συγγενείς, φίλους, καθηγητές και συμμαθητές του και τώρα περιμένουν να επιστρέψει κοντά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα