Νταϊάνα σε Καμίλα: Έχω στείλει να σε σκοτώσουν

Ποτέ δεν θα σταματήσει να γοητεύει και να προκαλεί το ενδιαφέρον η ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι έρωτες, η ζήλια, η σχέση με τα παιδιά της. Ενα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει με θέμα τον πρίγκιπα Χάρι – με αφορμή τα 30α του γενέθλια στο τέλος Σεπτεμβρίου- αποκαλύπτει πως μεγάλωσε πιεσμένος και με αγωνία, πως η σχέση με τη μητέρα του δεν ήταν τόσο ιδανική, ενώ αποκαλύπτει και νέα στοιχεία για τη Νταϊάνα.

Το βιβλίο γράφει ο Penny Junor ο οποίος

έδωσε μερικά αποσπάσματα στη Daily Mail. Τι μαθαίνουμε: Μεταξύ άλλων πως ο Χάρι, όπως και ο Γουίλιαμ αντέδρασαν όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τη Καμίλα και τις τηλεφωνικές αποκαλύψεις όπου ο πατέρα τους έλεγε μεταξύ άλλων πως θέλει να είναι συνέχεια με την γυναίκα που αγαπά για να προσθέσει αστειευόμενος πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να ήταν ταμπόν για να τα καταφέρει. Αν και το περιβάλλον του παλατιού προσπάθησε να μην εκτεθούν τα παιδιά σε αυτά τα δημοσιεύματα ήταν αδύνατο σε ένα σχολείο με εκατοντάδες έφηβους. Ετσι πήγαν μόνα τους, χωρίς γονείς ή νταντάδες, διακοπές με ένα φιλικό ζευγάρι. Εκεί ένα απλό ατύχημα του Χάρι που είχε ως αποτέλεσμα να ματώσει το πόδι του οδήγησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του αγοριού με γοερά κλάματα που ερμηνεύτηκε ως ξέσπασμα της ψυχολογική τους έντασης. Ηταν μόλις 8 χρονών, ο αδελφός του 11 και οι γονείς του ήταν πρωτοσέλιδο για τις ερωτικές τους περιπέτειες.

Το περιστατικό αυτό δεν δείχνει μόνο την πρώτη ίσως φορά που η μητέρα του δεν ήταν κοντά του για να τον παρηγορήσει, αλλά προδιαγράφει και μια αντίστροφη πορεία: Ηταν αυτός και ο αδελφός του που έσπευδαν να παρηγορήσουν τη μητέρα της στα συνεχή κυκλοθυμικά ξεσπάσμάτά της κάθε φορά που γινόταν μια νέα αποκάλυψη.

Στο βιβλίο με τίτλο «Πρίγκιπας Χάρι: Αδελφός, Στρατιώτης, Γιος» ο συγγραφέας γράφει επίσης πως απελπισμένη η Νταϊάνα κάποια στιγμή τηλεφώνησε στην Καμίλα και της είπε «Εστειλα κάποιους να σε σκοτώσουν. Είναι έξω στον κήπο σου. Κοίτα από το παράθυρο. Τους βλέπεις;» Τηλεφωνούσε όμως συνεχώς και στον Κάρολο ξεσπώντας σε λυγμούς και λέγοντας πως είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να σώσουν τον γάμο τους.

Εγινε κτητική και καταπιεστική με τα παιδιά της. Ο Γούλιαμ υπέστη σοκ όταν μια μέρα εντελώς ξαφνικά η Νταϊάνα απέλυσε την νταντά του Barbara Barnes στο κρεβάτι της οποίας έτρεχε κάθε πρωί μόλις ξυπνούσε. Η Νταϊάνα την έβλεπε σαν απειλή. Ηθελε οι γιοί της να αγαπάνε μόνο την ίδια, να έχουν εξάρτηση από αυτήν. Τους ρωτούσε συνεχώς «ποιός σας αγαπάει περισσότερο;»

Keywords
Τυχαία Θέματα