Μήτρογλου: «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι μία από τις βασικές επιλογές του Ολυμπιακού για την επίθεση κι ο διεθνής στράικερ εμφανίζεται να δηλώνει ότι έχει προτεραιότητα την επιστροφή του στο Λιμάνι.

Η αναζήτηση του βασικού επιθετικού της νέας σεζόν συνεχίζεται από τους πρωταθλητές και τα πάντα τη δεδομένη στιγμή παραμένουν ανοιχτά. Ο “πιστολέρο” πάντως δείχνει τα τελευταία 24ωρα να έχει τον πρώτο λόγο και η επιστροφή του στο Λιμάνι μοιάζει όλο και πιο πιθανή.

Ο ίδιος εξάλλου

έχει «ψηθεί» με αυτή την προοπτική, αφού θα μπορέσει έτσι να αγωνιστεί σε ένα γνώριμο περιβάλλον γι” αυτόν και να ξαναδώσει ώθηση στην καριέρα του μετά το δύσκολο εξάμηνο στη Φούλαμ.

Με τον 26χρονο στράικερ μάλιστα εμφανίζεται να μίλησε κι ο ίδιος ο Μίτσελ, λέγοντας του σύμφωνα με τη «Real»: «Κώστα ξέρεις πόσο σε εκτιμώ. Αν είναι εφικτό, θα ήθελα να συνεργαστούμε ξανά», για να του απαντήσει ο διεθνής φορ: «Κι εγώ το θέλω πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Αν είναι εφικτό, θέλω να γυρίσω».

Ο Μήτρογλου μάλιστα φαίνεται ότι βάζει τον Ολυμπιακό σε απόλυτη προτεραιότητα και παρ” ό,τι η Μπενφίκα φέρεται να έχει δείξει πολύ έντονο ενδιαφέρον, εκείνος λέει όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Εγώ θέλω Ολυμπιακό. Ούτε Μπενφίκα, ούτε τίποτα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα