Μέγας είσαι Ναπολεόνι και θαυμαστά τα γκολ σου!

Τεράστιο και πανάξιο «διπλό» μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (2-1) πήρε ο Ατρόμητος και πλέον με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League. Δύο γκολ πέτυχε ο εκπληκτικός Ναπολεόνι, που χτύπησε στο 93′!

Μια

νίκη που ίσως αποδειχθεί χρυσή, πανηγύρισε απόψε ο Ατρόμητος του Γιώργου Παράσχου. Η ομάδα του Περιστερίου πήρε πανάξιο «διπλό» στην Τούμπα, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ με γκολ στο φινάλε του ματς.

Ο κακός ΠΑΟΚ, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του, προηγήθηκε στο 33′ με τον Σαλπιγγίδη να εκμεταλλεύεται ένα λάθος του Ράντμαν. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς άλλες συγκινήσεις και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το τι θα επακολουθούσε…

Με τη σέντρα στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 44ο δευτερόλεπτο, ο Ναπολεόνι ισοφάρισε με ψύχραιμο πλασέ έπειτα από πάσα του Ουντότζι. Το ματς άνοιξε αρκετά και από αυτό βγήκαν κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι. Δεν είχαν όμως καθόλου τύχη…

Στο 76′, ο Σουμπίνιο έστειλε με πλασέ-μπανάνα τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Μπρίτο προσπάθησε να πετύχει μαγικό γκολ από πολύ μακρινή απόσταση, αλλά η κατάληξη ήταν ίδια.

Η αγωνία διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, καθώς η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Και ψυχρολουσία για τους μεν, λύτρωση για τους δε, ήρθε στο 93.

Μια μπαλιά 40 μέτρων από τον Μπάλλα και ένα άψογο πλασέ του Ναπολεόνι, φέρνουν τον Ατρόμητο μια ανάσα από τα προκριματικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Λίνο, Κουμάλο, Κατσουράνης, Σταφυλίδης (79′ Λόρενς), Φωτάκης (68′ Αθανασιάδης), Ρομπέρ, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Βούκιτς (55′ Γεωργιάδης)

Ατρόμητος (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας (70′ Μπάλας), Δημούτσος, Καραγκούνης (58′ Μπρίτο), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (82′ Γκαρσία), Ουντότζι

Keywords
Τυχαία Θέματα