Ληστεία με καλάσνικοφ σε χρυσοχοείο στο Κατάκολο

Άγνωστοι πριν από λίγο λήστεψαν χρυσοχοείο στο Κατάκολο. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο αριθμός των ληστών, καθώς και τί πήραν οι ληστές.

Οι ληστές, που είναι ένοπλοι κινούνται με όχημα Φορτ χρώματος γκρι.  Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Γύρω στις 2 το μεσημέρι, κι ενώ τα καταστήματα στον κεντρικό δρόμο του Κατακόλου ήταν ανοικτά, ένα γκρι Φορτ σταματά απότομα έξω από το Χρυσοχοείο L΄OR JEWELLERY.

Τέσσερις άντρες, κρατώντας καλάσνικοφ, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο, ενώ ένας συνεργός τους κάθεται στη θέση του οδηγού με τη μηχανή αναμμένη.

Ένας παραμένει στο δρόμο, και τρεις μπαίνουν στο Χρυσοχοείο. Φωνάζοντας και βρίζοντας, (σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Χρυσοχοείου), διατάζουν όλους να πέσουν στο πάτωμα. Με γρήγορες κινήσεις σπάζουν βιτρίνες και από τα ράφια παίρνουν όσα κοσμήματα βλέπουν. Σε λιγότερο από δύο λεπτά έχουν αδειάσει το κατάστημα, βγαίνουν έξω και μπαίνουν στο ΙΧ που τους περίμενε.

Ο ληστής που φύλαγε έξω «τσίλιες», προφανώς για να αποθαρρύνει κάποιους να αντιδράσουν, πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό, τουλάχιστον εννέα φορές.

Μπαίνει κι αυτός στο αυτοκίνητο, και με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξαφανίζονται προς τον Πύργο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι ληστές είχαν και δεύτερο αυτοκίνητο, ένα λευκό βαν, και το δρομολόγιο που ακολούθησαν για να ξεφύγουν, ήταν Μυρτιά, Δουνέικα και κατευθύνθηκαν στην Αμαλιάδα.

Εκεί τα ίχνη τους χάθηκαν. Η Αστυνομία έχει στήσει παντού μπλόκα και τους αναζητά.

Πηγή: iliaPress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα