Κυρίτσης: Δεν έχω προσλάβει συγγενείς μου στο πολιτικό μου γραφείο

Κανένα βαθμό συγγένειας με τους συνεργάτες του έχει ο βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Κυρίτσης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή ραδιοφωνικό σχόλιο που ανέφερε ότι ο βουλευτής έχει προσλάβει συγγενικότου πρόσωπο στο πολιτικό γραφείο του.

Στην ανακοίνωση, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επισημαίνει:

 Μου γνωστοποιήθηκε σήμερα ότι έχει προκύψει ερώτημα σχετικά με πιθανή συγγενική σχέση που έχει ή έχουν κάποιοι επιστημονικοί συνεργάτες

με βουλευτή ή βουλευτές των Τρικάλων. Το θέμα που δεν γνώριζα, καθώς κανένας δημοσιογράφος δεν επικοινώνησε μαζί μου, σχολιάστηκε σε τοπικό Μ.Μ.Ε.

Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι δεν έχω κανένα βαθμό συγγένειας με τους συνεργάτες μου, είτε εξ αίματος, είτε εξ αγχιστείας.

Οι αξίες μου, αλλά και οι αρχές που πορεύθηκα και στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική μου ζωή, δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να προχωρήσω σε πρόσληψη συγγενή μου. Θεωρώ αδιανόητες αυτές τις πρακτικές. Άλλωστε, η Δημοκρατική Αριστερά έχει εκφραστεί και για το θέμα της πρόσληψης συγγενικών προσώπων με την επιστολή που κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής για την αλλαγή των φαύλων πρακτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα