Κρήτη: Συγκλονίζει ο θάνατος του γιου πασίγνωστου εκδότη

Ο Αριστοτέλης Γραμματικάκης, γιος του εκδότη-δημοσιογράφου Κώστα Γραμματικάκη και ανηψιός του καθηγητή και ευρωβουλευτή Γιώργου Γραμματικάκη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο ίδιος ο πατέρας του γνωστοποίησε το θλιβερό νέο με μια συγκλονιστική ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook : «Ο Κόσμος μου θρυμματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα. Να “χετε την υγειά σας» έγραψε ο κ. Κώστας, περιγράφοντας σε λίγες λέξεις το δράμα της οικογένειας.

Η ζωή και το

έργο του Αριστοτέλη Γραμματικάκη

Ο Αριστοτέλης Γραμματικάκης γεννήθηκε το 1976 στο Ηράκλειο. Από το 1995 εώς το 1997 φοίτησε στο Art institute of Pittsburgh, στον τομέα Computer animation και Multimedia. To 2001 αποφοίτησε από το τμήμα Ζωγραφικής και γλυπτικής του School of the Museum of Fine Arts του Πανεπιστημίου Tufts στη Βοστόνη. Από το 2000 μελέτησε την Ιαπωνική Τέχνη και Κουλτούρα στο Ινστιτούτο Τεχνών του Kaji Aso. Ως φωτογράφος, εργάστηκε στον τοπικό τύπο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και στο προσωπικό του φωτογραφικό στούντιο στο Ηράκλειο, όπου κυρίως ασχολήθηκε με το καλλιτεχνικό πορτρέτο. Από το 2010 έως και το 2012 έζησε στη Σαγκάη.

Όπως ανέφερε συχνά ο ίδιος ποτέ δεν ξεχνούσε την αγάπη του για το (πολύ) καλό φαγητό, το ποδήλατο, το θηλυκό γένος, τα γατιά και τους φίλους του…

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα