Κλούβες και ΜΑΤ στην Κρήτη για την ομιλία βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση πολιτών επί της οδού Τζανακάκη για την ομιλία βουλευτών της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιείται μπροστά από τα γραφεία της οργάνωσης αλλά και της αντισυγκέντρωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια.

Η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία οχημάτων σε ολόκληρη την οδό Τζανακάκη, απο το ύψος του Δημοτικού Κήπου , μέχρι το

τέλος της στην Δημοτική Αγορά, ενώ έχουν κλειστεί και όλοι οι κάθετοι δρόμοι κατα μήκος της οδού Τζανακάκη.

Υπενθυμίζεται πως στις 5 μμ έχει προγραμματιστεί η επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κ.κ. Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστο Παππά, Νίκο Μίχο και Κώστα Μπαρμπαρούση,οι οποίοι θα μιλήσουν στους συγκεντρωμένους επι της οδού Τζανακάκη.

Όμως στις 4 μμ φορείς και συλλογικότητες των Χανίων ξεκίνησαν αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από την συγκέντρωση της Χ.Α.

Το γεγονός αυτό, λόγω και των επεισοδίων που συνέβησαν σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις της χώρας, έχει θέσει σε συναγερμό της αστυνομικές δυνάμεις.

Στόχος της αστυνομίας είναι – σε κάθε περίπτωση – να μην έρθουν «τετ α τετ» οι συγκεντρωμένοι και από τις δύο πλευρές.

Αυτήν την ώρα μια κλούβα της Αστυνομίας έχει κλείσει την οδό Τζανακάκη, χωρίζοντας τους διαδηλωτές, που φωνάζουν διαρκώς συνθήματα κατά του φασισμού, από τους συγκεντρωμένους επί της οδού Τζανακάκη που βρίσκονται εκεί για την ομιλία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Στο Ηράκλειο, η αντίστοιχη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Πηγή: flashnews.gr

Πηγή φωτογραφιών:  ktitifm

Keywords
Τυχαία Θέματα